קרמבו ביתי מושלם של אלון שבו

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קרמבו ביתי? אלון שבו חולק את המתכון שלו לקרמבו ביתי בטעמים הכי שווים שיש. לא תאמינו כמה זה קל
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קרמבו ביתי? אלון שבו חולק את המתכון שלו לקרמבו ביתי בטעמים הכי שווים שיש. לא תאמינו כמה זה קל
  • אלון שבו
שמרו
כשר
73 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.2 קק״ל 5364.9 קק״ל
    פחמימות 35.3 גרם 706.8 גרם
    שומן 11.9 גרם 237.1 גרם
    נתרן 43.4 מ״ג 868.4 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 67.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 127.1 גרם
    כולסטרול 23.4 מ״ג 467.2 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 627.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 118.5 מ״ג 2369.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.2 קק״ל 5364.9 קק״ל
    פחמימות 35.3 גרם 706.8 גרם
    שומן 11.9 גרם 237.1 גרם
    נתרן 43.4 מ״ג 868.4 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 67.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 127.1 גרם
    כולסטרול 23.4 מ״ג 467.2 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 627.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 118.5 מ״ג 2369.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור

המעדן הלאומי שלנו טעים אפילו יותר כשמכינים אותו לבד – בצורה פשוטה שכולם יכולים להכין. במתכון תלמדו איך להכין ולשדרג את הטעם של הקרמבו בעצמכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
אלון שבו
X

73 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתיות

מרנג בטעם קפה

מרנג בטעם לימון

ציפוי שוקולד מריר

ציפוי שוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתיות: מעבדים את הקמח, אבקת הסוכר והחמאה לפירורים דקים במעבד המזון או במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את החלמון (בדקו את מפריד הביצים הזה) ומערבבים רק עד שנוצר בצק. מניילנים את הבצק ומקררים במקרר לפחות במשך שעה.
  2. מרדדים את הבצק לעובי 3-2 מ”מ וקורצים עיגולים בקוטר 6-5 ס״מ. מחוררים את תחתית הבצק בעזרת מזלג ומעבירים להקפאה של כ-15 דקות.
  3. מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משטח אפייה רב שימושי.
  4. אופים את התחתיות במשך 20-10 דקות, או עד להזהבת הבצק. מצננים לגמרי.
  5. מכינים את המרנג: בקערת המיקסר מערבבים את החלבון, הסוכר והקפה. מניחים את הקערה על בן מארי ומערבבים היטב את החומרים עד לנקודה בה הסוכר נמס.
  6. מקציפים את החלבון והסוכר במיקסר עם וו בלון במהירות גבוהה כ-5 דקות, או ועד ליצירת קצף יציב מאוד. מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב. מעבירים את הקציפה לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 15-13 מ”מ.
  7. להכנת המרנג בטעם לימון, בסעיף 5 במקום הקפה מוסיפים את גרידת הלימון.
  8. מזלפים כיפות מרנג בצורה הקלאסית של הקרמבו על תחתית הבצק האפוי (בדקו את ערכת הזילוף הזאת). מעבירים להקפאה למשך 15 דקות.
  9. בוחרים את סוג הציפוי וממיסים בכוס מדידה רחבה (כוס שתאפשר ברוחבה לטבול את הקרמבו) את סוג השוקולד הרצוי עם השמן הצמחי.
  10. מוציאים את הקרמבו וטובלים בשוקולד. מנערים היטב כדי להסיר את שאריות השוקולד. לפני שציפוי השוקולד הספיק להתייצב, מקשטים בפולי הקקאו או בגרידת הלימון.מחפשים מתכונים מעולים לחנוכה? קבלו 20 מתכונים שהם מאסט!

הערות

  • בתהליך הכנת המרנג הבדיקה אם הסוכר נמס תהיה להכניס אצבע עד לתחתית הקערה ולהרגיש האם נותרו גרגירים שלמים של סוכר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו ביתי מושלם של אלון שבו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (30)

Avatar

    Avatar
    הודיה

    הכנתי ויצא מעולה, תודה! 🙂 הדבר היחיד שלא הבנתי הוא, אם אני רוצה לעשות בכמה טעמים, איך ומתי אני שמה כל טעם? אני צריכה להפריד בשלב הכנת המרנג או אחרי שהמרנג מוכן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הודיה, צריך להקציף בנפרד את המרנגים עם הטעמים הרצויים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות