רטטוי – תבשיל הירקות בסגנון צרפתי שכולם מדברים עליו

רוצים להכין תוספת צמחונית נהדרת מהמטבח הצרפתי? שי-לי ליפא מכינה רטטוי, תבשיל ירקות צבעוני ובריא עם חצילים, פלפלים, זוקיני ועגבניות
רוצים להכין תוספת צמחונית נהדרת מהמטבח הצרפתי? שי-לי ליפא מכינה רטטוי, תבשיל ירקות צבעוני ובריא עם חצילים, פלפלים, זוקיני ועגבניות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
41 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.7 קק״ל 1202.9 קק״ל
    פחמימות 20.9 גרם 83.4 גרם
    שומן 21.0 גרם 83.9 גרם
    נתרן 796.4 מ״ג 3185.6 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.0 מ״ג 280.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 1015.4 מ״ג 4061.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.7 קק״ל 1202.9 קק״ל
    פחמימות 20.9 גרם 83.4 גרם
    שומן 21.0 גרם 83.9 גרם
    נתרן 796.4 מ״ג 3185.6 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.0 מ״ג 280.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 1015.4 מ״ג 4061.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
שי-לי ליפא
X

41 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: על קרש חיתוך חותכים את החציל, הזוקיני, הפלפלים והעגבניות לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
  2. קוצצים דק את הבצל ואת השום.
  3. מחממים סיר רחב על להבה גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את החצילים כמה דקות תוך כדי בחישה בכף עץ מדי פעם עד הזהבה קלה. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים לסיר 2 כפות שמן זית וזוקיני ומטגנים כמה דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה קלה. מוציאים לצלחת.
  5. מוסיפים לסיר 2 כפות שמן זית ופלפלים ומטגנים כמה דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה קלה. מוציאים לצלחת.
  6. מוסיפים לסיר 2 כפות שמן זית, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל והשום רכים.
  7. מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, מים, תימין וסוכר, מתבלים במלח ופלפל ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהעגבניות מתחילות להתרכך.
  8. מחזירים לסיר את הירקות המטוגנים, מערבבים ומבשלים 7-5 דקות עד הירקות רכים והטעמים מתמזגים.

    Ratatouille רטטוי תבשיל ירקות צרפתי
    Ratatouille רטטוי תבשיל ירקות צרפתי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רטטוי – תבשיל הירקות בסגנון צרפתי שכולם מדברים עליו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    רותי

    מתכון מעולה. אני מוסיפה גרגרי חומוס מבושלים או קוביות טופו.

    Avatar
    בלהה קציר

    בדיוק אותו הדבק אני עושה זה מאבא שלי

    Avatar
    אדם

    עזבו את זה שהילדה עכשיו ראתה את הסרט פתאום מתחשק לי

      Avatar
      מערכת Foody

      אז יאללה להכין! 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות