שלוליות גבינה ובננה רכות ומפנקות

חביתיות גבינה, או בשם שנדבק להן ברשת - שלוליות גבינה ובננה - הן אופציה נהדרת לארוחת בוקר או ביניים טעימה. מבטיחים לכם: הן ייטרפו בשנייה!
חביתיות גבינה, או בשם שנדבק להן ברשת - שלוליות גבינה ובננה - הן אופציה נהדרת לארוחת בוקר או ביניים טעימה. מבטיחים לכם: הן ייטרפו בשנייה!
  • יעל רחמנוב
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 427.8 קק״ל
    פחמימות 10.7 גרם 32.2 גרם
    שומן 9.3 גרם 28.0 גרם
    נתרן 70.3 מ״ג 211.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 11.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 21.1 מ״ג 63.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 113.5 מ״ג 340.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 427.8 קק״ל
    פחמימות 10.7 גרם 32.2 גרם
    שומן 9.3 גרם 28.0 גרם
    נתרן 70.3 מ״ג 211.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 11.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 21.1 מ״ג 63.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 113.5 מ״ג 340.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות ערב
יעל רחמנוב
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. מועכים את הבננה במזלג או קוצצים אותה לחתיכות קטנטנות, אם רוצים להרגיש יותר את הבננה במנה.
  2. מערבבים את הבננה עם הביצה, הגבינה, המייפל והקינמון.
  3. לאחר מכן מוסיפים גם את הקמח ואבקת האפייה.

    שלוליות גבינה ובננה2
    טיפ: את מוצרי החלב שמרו במגירה הייעודית לכך בתוך המקרר. מגירה הייעודית למוצרי החלב שומרת על טמפרטורת מוצרי החלב ועל טריותם.

  4. מחממים שמן לוהט במחבת ומניחים תלולייות בלילה בעזרת כף.
  5. כשמופיעות בועיות על פני החביתיות הופכים אותו לצד שני להשחמה.
  6. מגישים לצד פירות העונה.

    שלוליות גבינה ובננה4
    שלוליות גבינה ובננה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

הערות

  • במקום הבננה ניתן לשלב פרי אחר. פירות מעלים את הערך התזונתי של המנה, מגוונים בטעם ומעט במרקם.
  • מומלץ להגיש לצד פירות, לארוחת בוקר או ביניים.

tip

טיפ מקרר Hisense

במידה ובננות הבשילו לכם בבית בבת אחת, ניתן לקלף ולהקפיא אותן בקופסה אטומה, לטחון ולעשות מהן גלידה בצ'יק צ'ק!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שלוליות גבינה ובננה רכות ומפנקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות