שניצל תירס משודרג: שניצל טופו תירס עם תוספת מתחלפת
גרסה חדשה לשניצל תירס האהוב- רות אוליבר מגוונת ומכינה שניצל טופו עם תירס ותוספת מתחלפת בטעם ובצבע, שירעננו את התפריט
גרסה חדשה לשניצל תירס האהוב- רות אוליבר מגוונת ומכינה שניצל טופו עם תירס ותוספת מתחלפת בטעם ובצבע, שירעננו את התפריט
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 568.9 קק״ל 3413.7 קק״לפחמימות 97.8 גרם 586.9 גרםשומן 14.7 גרם 87.9 גרםנתרן 1043.3 מ״ג 6260.0 מ״גחלבון 13.5 גרם 81.1 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.2 מ״ג 91.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 229.1 מ״ג 1374.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות569
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 568.9 קק״ל 3413.7 קק״לפחמימות 97.8 גרם 586.9 גרםשומן 14.7 גרם 87.9 גרםנתרן 1043.3 מ״ג 6260.0 מ״גחלבון 13.5 גרם 81.1 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.2 מ״ג 91.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 229.1 מ״ג 1374.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״גסגור
שניצל תירס הוא זיכרון ילדות של כולנו. אבל בשביל לגוון ולהכניס קצת צבע וטעם חדש לצלחת, קבלו מתכון לשניצל תירס עם טופו, שמגיע בליווי שתי תוספות מפנקות וצבעוניות: אורז צהוב או פתיתים אדומים- לבחירתכם. מה שבטוח, יהיה טעים.
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 569 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל תירס
-
6 יחידות שניצל טופו עם תירס משק ויילר
פתיתים אדומים
-
1 חבילה פתיתים
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
3 שיני שוםכתושות
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את השניצלים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 10 דקות. ניתן להגיש עם פתיתים אדומים או אורז צהוב.
להכנת פתיתים אדומים:
- מחממים שמן בסיר בינוני קטן, מוסיפים שום, מלח, פפריקה, רסק ומערבבים.
- מוסיפים את הפתיתים ומים רותחים בהתאם להוראות היצרן, מערבבים, מביאים לרתיחה ומכסים.
- מבשלים כשהסיר מכוסה על אש נמוכה לפי הזמן המומלץ על גבי האריזה (במשך כ-6-8 דקות).
- מכבים את האש ומניחים לפתיתים לנוח במשך כ- 5 דקות, מערבבים ו”פותחים” את הפתיתים עם מזלג.
- במרכז הצלחת, עורמים בעזרת כף ערמת פתיתים, מניחים שניצל אחד או שניים ומגישים מיד עם חצי לימון וסלט ירקות טרי.
להכנת אורז צהוב:
- שמים בסיר את השמן והבצל.
- מטגנים קלות במשך כ-5-6 דקות, מוסיפים את התבלינים והמלח ומערבבים.
- מוסיפים אורז ו-2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומכסים.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומחכים במשך 10 דקות.
- פותחים את האורז עם מזלג, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות.
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את השניצלים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 10 דקות. ניתן להגיש עם פתיתים אדומים או אורז צהוב.
להכנת פתיתים אדומים:
- מחממים שמן בסיר בינוני קטן, מוסיפים שום, מלח, פפריקה, רסק ומערבבים.
- מוסיפים את הפתיתים ומים רותחים בהתאם להוראות היצרן, מערבבים, מביאים לרתיחה ומכסים.
- מבשלים כשהסיר מכוסה על אש נמוכה לפי הזמן המומלץ על גבי האריזה (במשך כ-6-8 דקות).
- מכבים את האש ומניחים לפתיתים לנוח במשך כ- 5 דקות, מערבבים ו”פותחים” את הפתיתים עם מזלג.
- במרכז הצלחת, עורמים בעזרת כף ערמת פתיתים, מניחים שניצל אחד או שניים ומגישים מיד עם חצי לימון וסלט ירקות טרי.
להכנת אורז צהוב:
- שמים בסיר את השמן והבצל.
- מטגנים קלות במשך כ-5-6 דקות, מוסיפים את התבלינים והמלח ומערבבים.
- מוסיפים אורז ו-2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומכסים.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומחכים במשך 10 דקות.
- פותחים את האורז עם מזלג, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן