ככה התחלתי – הנבחרת של פודי מספרת על חוויות ראשוניות בעולם המטבח

Loading...

לכל אחד מאיתנו יש חוויות ראשוניות שזכורות לו היטב, בעיקר כשמדובר בעולם המטבח - הפעם הראשונה שטעמנו דבר מה, הפעם הראשונה שבישלנו לגמרי לבד, הפעם הראשונה שאכלנו במסעדת מישלן והפעם הראשונה שמישהו החמיא לנו על מנה שהכנו.

לרגל ראש השנה ובסימן התחלות חדשות, ביקשנו מהבלוגרים, הכותבים והשפים של פודי לספר לנו על חוויות של התחלה שקשורות בזיכרונות מאוכל, אכילה, בישול ואפייה. בואו לגלות לאיזה אוכל של סבתא לירית צירמן צימט הכי מתגעגעת, מה היה המתכון הראשון של אסי רוזיצנר אחרי שגילתה שהיא חולה בצליאק ומה המתכון הכי זכור מהילדות לקרין גורן.

 

איך החלטתי לחצות את הקווים ולאפות עוגות ולא רק לאכול אותן
קרין גורן חוזרת לילדות ומספרת איך הדבר האחרון שחשבה שתעשה כשתהיה גדולה הוא להיות כל היום במטבח. ככה התחלתי - השפים והבלוגרים מספרים על התחלות ראשונות בעולם הקולינריה
Loading...
הוספה למועדפים

 

קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו. צילום: תמרה אהרוני
קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו
תמרה אהרוני מטיילת בעולם כבר מגיל צעיר מאוד, אבל דווקא הביקור בהודו לא זכור לה לטובה. זה לא מונע ממנה להכין קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו בסגנון הודי
Loading...
הוספה למועדפים

 

עקיצת הדבורה
איך נכנסתי לממלכת המטבח של אמי ומתכון לעוגת עקיצת הדבורה
יהודית מורחיים מתכוננת לראש השנה ומכינה עוגה קלאסית גרמנית בגרסה ישראלית קלילה וטעימה: עקיצת הדבורה. שילוב של עוגת טורט, אגוזים מקורמלים ומלית רכה
Loading...
הוספה למועדפים

 

עוף בלימון
עוף בלימון – תיקון לקטסטרופה הראשונה שלי במטבח
זוכרים מה היה המתכון הראשון שאי פעם הכנתם? עידית נרקיס-כ״ץ נזכרת במתכון עוף בלימון הראשון שהכינה ויוצרת חוויה מתקנת עם מתכון חדש וטעים
Loading...
הוספה למועדפים

 

קראמבל תפוחים
קראמבל תפוחים או מחווה לעוגת התפוחים הראשונה שהכנתי
קראמבל הוא הקינוח הכי משפחתי שיש. מחוספס במראה ובמהות שלו, לא דורש דיוק, וכולם אוכלים אותו ביחד, עם כף ישירות מהתבנית. הילה סער מכינה קראמבל תפוחים משגע
Loading...
הוספה למועדפים

 

כופתאות גבינה של סבתא - אוכל עם טעם של אהבה, הכלה ודאגה
כופתאות גבינה של סבתא – אוכל עם טעם של אהבה, הכלה ודאגה
לירית צירמן צימט מעלה זיכרונות מתוקים מבית סבתא, שהייתה ליידי עם סיגריה ביד אבל גם ידעה ללבוש סינר ולבשל אוכל מופלא. ככה התחלתי - חוויות ראשוניות מעולם הקולינריה
  • לירית צירמן צימט
Loading...
הוספה למועדפים

 

עוגת השמרים של אמא במילוי ריקוטה שקדים וקינמון. צילום: קרן אגם
עוגת השמרים של אמא במילוי ריקוטה שקדים וקינמון
דפנה קרמר נמלאת בזכרונות ילדות מרגשים של ריחות וטעמים רחוקים שאינם עוד, של עוגת השמרים של אמא במילוי ריקוטה שקדים וקינמון
Loading...
הוספה למועדפים

 

עוגת תפוחים ללא גלוטן. צילום: אסי רוזיצנר
עוגת תפוחים ללא גלוטן
אסי רוז שבה לרגע שבו אפתה לראשונה עוגת תפוחים ללא גלוטן. באותו הרגע נולדה גם הדרך הייחודית שלה במטבח, יחד עם הרצון להעניק לאחרים
Loading...
הוספה למועדפים

 

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody