סנו רקע

לביבות כרישה ובצל ירוק מושלמות לפסח

לביבות רכות ושחומות וטעימות בטירוף. חצי שעה עבודה במטבח ויש לכם צלחת עמוסה לביבות שרק צריך לחכות שיתקררו מעט כדי לחטוף ולאכול בעמידה!
לביבות רכות ושחומות וטעימות בטירוף. חצי שעה עבודה במטבח ויש לכם צלחת עמוסה לביבות שרק צריך לחכות שיתקררו מעט כדי לחטוף ולאכול בעמידה!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.4 קק״ל 1730.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.8 גרם
    שומן 11.7 גרם 70.3 גרם
    נתרן 283.4 מ״ג 1700.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 68.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 27.8 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 24.3 גרם
    כולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 281.2 מ״ג 1687.2 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    אשלגן 324.2 מ״ג 1945.4 מ״ג
    אבץ 15.1 מ״ג 90.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.4 קק״ל 1730.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.8 גרם
    שומן 11.7 גרם 70.3 גרם
    נתרן 283.4 מ״ג 1700.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 68.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 27.8 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 24.3 גרם
    כולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 281.2 מ״ג 1687.2 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    אשלגן 324.2 מ״ג 1945.4 מ״ג
    אבץ 15.1 מ״ג 90.6 מ״ג
    סגור

אם אתם מאלה שקונים מצות עוד לפני שהחג התחיל, או נוטים להשאר עם עודף של מצות בבית אחרי שהוא נגמר: זה המתכון בשבילכם! לביבות כרישה ובצל ירוק. כמו שילוב בין לביבות הפרסה הקלאסיות למצה ברייט. טעים וממכר, ראו הוזהרתם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות


אופן הכנה

  1. מבשלים את פרוסות הכרישה במים עד שמתרככות לחלוטין, ומסננים.
  2. מרטיבים את המצות במים ומרסקים לחתיכות קטנות.
  3. מועכים את תפוח האדמה למחית חלקה.
  4. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים.
  5. נותנים לתערובת לנוח חצי שעה.
  6. מלבבים לביבות קטנות ומניחים על נייר אפייה טבעי סנו סושי - נעזרים בכף לכמות וגודל אחיד.
  7. במחבת עם שמן סויה/קנולה מטגנים את הלביבות על להבה בינונית.
  8. מוציאים מהמחבת ומניחים על רב מגבת סנו סושי לספיגת השמן.

    לביבות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
    לביבות כרישה ובצל ירוק. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

 

tip

טיפ סנו סושי

אף אחד לא אוהב לאכול לביבות עמוסות בשמן, אבל אל תדאגו! השתמשו ברב מגבת ג'מבו לספיגה מקסימלית של השמן המיותר ותהנו מלביבות מושלמות!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות כרישה ובצל ירוק מושלמות לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות