-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.8 קק״ל 230.3 קק״לפחמימות 3.6 גרם 10.7 גרםשומן 6.7 גרם 20.1 גרםנתרן 518.5 מ״ג 1555.4 מ״גחלבון 0.3 גרם 0.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 3.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 11.1 מ״ג 33.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות77
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.8 קק״ל 230.3 קק״לפחמימות 3.6 גרם 10.7 גרםשומן 6.7 גרם 20.1 גרםנתרן 518.5 מ״ג 1555.4 מ״גחלבון 0.3 גרם 0.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 3.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 11.1 מ״ג 33.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
קבלו סלט סלק מהיר להכנה וחוצה עדות: הוא מככב גם בפלטת הסלטים של המטבח המרוקאי וגם אצל יוצאי מזרח אירופה. סלט סלק שמגיע עם טריק שהופך אותו לקל במיוחד: שימוש בסלק מבושל שמגיע באריזת וואקום! בנוסף, אם תחליטו לשמור חלק במקרר לאחר ההכנה, תופתעו לגלות שהוא משתבח לאחר כמה זמן. יאמי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 77 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט סלק
-
1 אריזה סלק מבושל בוואקום2 סלקים גדולים / 3 סלקים בינוניים באריזה
-
חופן כוסברהרק העלים
אופן הכנה
- חותכים את הסלקים לקוביות בגודל 1*1 ומעבירים לקערה.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד - שמן הזית, שיני השום הכתושות, החומץ, הסוכר והמלח ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
- זהו. יש לכם סלט סלק מוכן ומזומן לזלילה!
אופן הכנה
- חותכים את הסלקים לקוביות בגודל 1*1 ומעבירים לקערה.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד - שמן הזית, שיני השום הכתושות, החומץ, הסוכר והמלח ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
- זהו. יש לכם סלט סלק מוכן ומזומן לזלילה!
הערות
- הסלט יכול להישמר שבוע במקרר וטעמו רק משתבח מיום ליום.
הערות
- הסלט יכול להישמר שבוע במקרר וטעמו רק משתבח מיום ליום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
תוסיפו עלי סלרי קצוצים דק, מעדן.