תבשיל דאל של שעועית מאש ועדשים צהובות

תבשיל טעים, מנחם ומשביע מהמטבח ההודי שמשלב שעועית מאש ועדשים עם המון תבלינים. מגישים עם אורז לבן ויש לכם ארוחה מאוזנת, בריאה בטירוף ואפילו טבעונית
תבשיל טעים, מנחם ומשביע מהמטבח ההודי שמשלב שעועית מאש ועדשים עם המון תבלינים. מגישים עם אורז לבן ויש לכם ארוחה מאוזנת, בריאה בטירוף ואפילו טבעונית
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    605
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.8 קק״ל 2419.3 קק״ל
    פחמימות 53.6 גרם 214.4 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.6 גרם
    נתרן 529.0 מ״ג 2116.1 מ״ג
    חלבון 19.4 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 56.7 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 104.5 מ״ג 418.0 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 29.8 מ״ג
    אשלגן 998.9 מ״ג 3995.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    605
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.8 קק״ל 2419.3 קק״ל
    פחמימות 53.6 גרם 214.4 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.6 גרם
    נתרן 529.0 מ״ג 2116.1 מ״ג
    חלבון 19.4 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 56.7 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 104.5 מ״ג 418.0 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 29.8 מ״ג
    אשלגן 998.9 מ״ג 3995.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכון מנצח 2
זהר לוסטיגר-בשן
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מחית שום וג'ינג'ר

תבשיל


אופן הכנה

  1. מכינים מחית ג’ינג’ר שום: טוחנים בבלנדר מוט את הג’ינג’ר, השום ושמן הזית עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. מכינים את התבשיל: מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים בצל 5 דקות להזהבה.
  3. מוסיפים 2 כפות ממחית השום וג’ינג’ר ומטגנים דקה רק עד שעולה ניחוח מהסיר. (את שאר המחית אפשר לשמור במקרר למתכונים אחרים).
  4. מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים עד שיכסו את כל החומרים לגובה של 2 ס”מ מעליהם, ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 40 דקות עד שהעדשים והמש רכות.
  6. מוסיפים את חלב הקוקוס או קרם הקוקוס ומערבבים בכף עץ.
  7. מגישים על אורז או קינואה בצלחות עמוקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל דאל של שעועית מאש ועדשים צהובות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    יעל סגל רגב

    הוספתי את הקרם קוקוס עם המים….נורא?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא אמור להיות נורא

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, רחל!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות