ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות
אם אתם רוצים שכל המשפחה תלקק את האצבעות, אתם חייבים להכין להם את המנה הזו - ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים
אם אתם רוצים שכל המשפחה תלקק את האצבעות, אתם חייבים להכין להם את המנה הזו - ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 296.5 קק״ל 1482.7 קק״לפחמימות 22.8 גרם 114.0 גרםשומן 11.6 גרם 58.0 גרםנתרן 1017.1 מ״ג 5085.6 מ״גחלבון 26.6 גרם 133.1 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 14.3 גרםשומן רווי 3.2 גרם 16.0 גרםכולסטרול 129.1 מ״ג 645.4 מ״גסידן 126.0 מ״ג 630.0 מ״גברזל 5.0 מ״ג 24.9 מ״גאשלגן 845.4 מ״ג 4227.0 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 296.5 קק״ל 1482.7 קק״לפחמימות 22.8 גרם 114.0 גרםשומן 11.6 גרם 58.0 גרםנתרן 1017.1 מ״ג 5085.6 מ״גחלבון 26.6 גרם 133.1 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 14.3 גרםשומן רווי 3.2 גרם 16.0 גרםכולסטרול 129.1 מ״ג 645.4 מ״גסידן 126.0 מ״ג 630.0 מ״גברזל 5.0 מ״ג 24.9 מ״גאשלגן 845.4 מ״ג 4227.0 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 297 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות עוף
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1 בצל בינוני
-
2 שיני שום
-
2 פרוסות לחם אחידמושרות במים וסחוטות מנוזלים
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה L
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
2 שיני שום
-
5 עלי מרווה
-
1 קופסה רסק עגבניות
-
1 קופסת שימורים עגבניות שרי משומרות
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים בצל, שום, לחם ופטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים פרגיות וביצה ומערבבים.
- צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג פונג בעזרת ידיים רטובות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
- מכינים את הרוטב: קוצצים בצל ושום.
- מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו שום, בצל ומרווה.
- מוסיפים שני סוגי עגבניות משומרות, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה.
- מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים יחד כחצי שעה על להבה נמוכה.
- מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים היטב.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לצלחות הגשה.
- יוצקים רוטב וכדורי בשר על הפסטה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים בצל, שום, לחם ופטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים פרגיות וביצה ומערבבים.
- צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג פונג בעזרת ידיים רטובות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
- מכינים את הרוטב: קוצצים בצל ושום.
- מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו שום, בצל ומרווה.
- מוסיפים שני סוגי עגבניות משומרות, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה.
- מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים יחד כחצי שעה על להבה נמוכה.
- מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים היטב.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לצלחות הגשה.
- יוצקים רוטב וכדורי בשר על הפסטה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן