סלט צבעוני של כבדי עוף וירקות שורש
משה שגב מכין סלט כבדי עוף וירקות שורש צבעוני ויפה במיוחד. מנה חגיגית ויפהפייה בסגנון אסיאתי, נהדרת כמנה בפניי עצמה או כתוספת מיוחדת
משה שגב מכין סלט כבדי עוף וירקות שורש צבעוני ויפה במיוחד. מנה חגיגית ויפהפייה בסגנון אסיאתי, נהדרת כמנה בפניי עצמה או כתוספת מיוחדת
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 462.5 קק״ל 1849.9 קק״לפחמימות 43.2 גרם 172.9 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 900.3 מ״ג 3601.1 מ״גחלבון 18.5 גרם 73.8 גרםסיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.2 גרםשומן רווי 5.5 גרם 22.0 גרםכולסטרול 258.8 מ״ג 1035.0 מ״גסידן 116.2 מ״ג 464.7 מ״גברזל 8.2 מ״ג 32.7 מ״גאשלגן 1365.0 מ״ג 5460.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות463
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 462.5 קק״ל 1849.9 קק״לפחמימות 43.2 גרם 172.9 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 900.3 מ״ג 3601.1 מ״גחלבון 18.5 גרם 73.8 גרםסיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.2 גרםשומן רווי 5.5 גרם 22.0 גרםכולסטרול 258.8 מ״ג 1035.0 מ״גסידן 116.2 מ״ג 464.7 מ״גברזל 8.2 מ״ג 32.7 מ״גאשלגן 1365.0 מ״ג 5460.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 463 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
רוטב
-
50 גרם שורש ג’ינג’ר
-
1 לימון בינוני
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
5 כפות שמן זית קלאסי
כבדים
-
300 גרם כבדי עוף
-
5 כפות שמן זית קלאסי
-
1 כפית מלח גס
-
1 כף סוכר חום
-
1 לימון בינוני
הגשה
-
1 חופן בוטנים מסוכרים
-
1 צרור כוסברה
אופן הכנה
- פורסים את כל הירקות לרצועות דקיקות ביותר. (בזוקיני ובמלפפונים משתמשים רק בקליפה ובחלק הבשרני יותר הקרוב לקליפה). מגררים בפומפייה את הג’ינג’ר. סוחטים את הלימונים. קוצצים את הצ’ילי.
- שמים את כל הירקות בקערה ומערבבים.
- שמים את רכיבי הרוטב, למעט הכוסברה, בקערה נפרדת ומערבבים היטב. יוצקים על הירקות ומערבבים.
- מחממים את השמן במחבת על כיריים. מתבלים את הכבדים במלח וצולים מכל הצדדים עד למידת העשייה הרצויה. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים דקה נוספת.
- מניחים את הכבדים על הירקות, מפזרים את הבוטנים והכוסברה ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את כל הירקות לרצועות דקיקות ביותר. (בזוקיני ובמלפפונים משתמשים רק בקליפה ובחלק הבשרני יותר הקרוב לקליפה). מגררים בפומפייה את הג’ינג’ר. סוחטים את הלימונים. קוצצים את הצ’ילי.
- שמים את כל הירקות בקערה ומערבבים.
- שמים את רכיבי הרוטב, למעט הכוסברה, בקערה נפרדת ומערבבים היטב. יוצקים על הירקות ומערבבים.
- מחממים את השמן במחבת על כיריים. מתבלים את הכבדים במלח וצולים מכל הצדדים עד למידת העשייה הרצויה. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים דקה נוספת.
- מניחים את הכבדים על הירקות, מפזרים את הבוטנים והכוסברה ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה טוב. שאלה- האם המסעדה שלכם כשרה?
אפשר לחפש בגוגל איזה מהמסעדות של שגב כשרות.