זודלס – נודלס מזוקיני ברוטב רוזה וזיתים שחורים
זודלס הוא למעשה חיבור בין המילים זוקיני ונודלס והגרסא נטולת הגלוטן לפסטה. קבלו מתכון לזודלס ברוטב רוזה וזיתים שחורים. מנה צבעונית, בריאה ומאוד טעימה
זודלס הוא למעשה חיבור בין המילים זוקיני ונודלס והגרסא נטולת הגלוטן לפסטה. קבלו מתכון לזודלס ברוטב רוזה וזיתים שחורים. מנה צבעונית, בריאה ומאוד טעימה
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.1 קק״ל 700.4 קק״לפחמימות 10.4 גרם 41.4 גרםשומן 12.4 גרם 49.6 גרםנתרן 321.0 מ״ג 1284.0 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 7.9 גרםשומן רווי 6.6 גרם 26.6 גרםכולסטרול 35.7 מ״ג 142.8 מ״גסידן 148.4 מ״ג 593.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 405.6 מ״ג 1622.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.1 קק״ל 700.4 קק״לפחמימות 10.4 גרם 41.4 גרםשומן 12.4 גרם 49.6 גרםנתרן 321.0 מ״ג 1284.0 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 7.9 גרםשומן רווי 6.6 גרם 26.6 גרםכולסטרול 35.7 מ״ג 142.8 מ״גסידן 148.4 מ״ג 593.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 405.6 מ״ג 1622.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 זוקיני ירוק בינונייםקשים לזודלס
-
250 מ"ל שמנת לבישול 15%
-
1/4 כוס זיתים שחוריםמגולענים
-
1/2 כוס פאסאטה עגבניות(עגבניות מרוסקות)
-
1 כף רסק עגבניות
-
2 שיני שום
-
1 קורט מלח דק
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגורר
אופן הכנה
- מכינים את הזודלס: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה.
- הכניסו את הזוקיני לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הזוקיני. בחרו באפשרות GO. עם הסיום הוציאו את שאריות הזוקיני מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף ושימו בצלחת.
- מכינים את הרוטב: החליפו את הספירולייזר במעבד המזון ומקמו על הבסיס. הוסיפו את השמנת או קרם הקוקוס עם הפסאטה ורסק העגבניות והפעילו ב PULSE עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את הזיתים ומערבבים בשני פולסים קצרים בכדי שהזיתים יטחנו גס.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את שיני השום. כאשר ריח השום מדגדג את האף מוסיפים את הרוטב הטחון מקערת מעבד המזון ומצמצמים אותו על אש חזקה למשך כמה דקות תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
- מכניסים את הזודלס לרוטב ומקפיצים אותם יחד עד שהזודלס מצופים ברוטב.
- מבשלים למשך 3 דקות (כדי לרכך מעט את הזודלס) ומערבבים קלות.
- מפזרים מעט פרמז’ן מעל הזודלס ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- מכינים את הזודלס: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה.
- הכניסו את הזוקיני לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הזוקיני. בחרו באפשרות GO. עם הסיום הוציאו את שאריות הזוקיני מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף ושימו בצלחת.
- מכינים את הרוטב: החליפו את הספירולייזר במעבד המזון ומקמו על הבסיס. הוסיפו את השמנת או קרם הקוקוס עם הפסאטה ורסק העגבניות והפעילו ב PULSE עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את הזיתים ומערבבים בשני פולסים קצרים בכדי שהזיתים יטחנו גס.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את שיני השום. כאשר ריח השום מדגדג את האף מוסיפים את הרוטב הטחון מקערת מעבד המזון ומצמצמים אותו על אש חזקה למשך כמה דקות תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
- מכניסים את הזודלס לרוטב ומקפיצים אותם יחד עד שהזודלס מצופים ברוטב.
- מבשלים למשך 3 דקות (כדי לרכך מעט את הזודלס) ומערבבים קלות.
- מפזרים מעט פרמז’ן מעל הזודלס ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן