קרמבו קפה ושוקולד לבן של תומר אומנסקי

איך יודעים שחורף? קרמבו! תומר אומנסקי עם מתכון מנצח לקרמבו קפה ושוקולד לבן, טעים, מושחת והכי חורף שיש. אם יש בפנים אספרסו זה נחשב במקום קפה?
איך יודעים שחורף? קרמבו! תומר אומנסקי עם מתכון מנצח לקרמבו קפה ושוקולד לבן, טעים, מושחת והכי חורף שיש. אם יש בפנים אספרסו זה נחשב במקום קפה?
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    752
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 752.2 קק״ל 7521.8 קק״ל
    פחמימות 85.7 גרם 856.6 גרם
    שומן 39.7 גרם 397.4 גרם
    נתרן 190.8 מ״ג 1908.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 160.3 גרם
    כולסטרול 51.7 מ״ג 517.3 מ״ג
    סידן 109.5 מ״ג 1095.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 207.6 מ״ג 2075.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    752
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 752.2 קק״ל 7521.8 קק״ל
    פחמימות 85.7 גרם 856.6 גרם
    שומן 39.7 גרם 397.4 גרם
    נתרן 190.8 מ״ג 1908.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 160.3 גרם
    כולסטרול 51.7 מ״ג 517.3 מ״ג
    סידן 109.5 מ״ג 1095.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 207.6 מ״ג 2075.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
תומר אומנסקי
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק הפריך

מרנג אספרסו

ציפוי שוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
  2. מכינים את הבצק הפריך: בקערת מיקסר מעבדים את כל החומרים פרט לחלמונים לפירורים קטנים.
  3. מכניסים פנימה את החלמונים ומאחדים לבצק אחיד.
  4. מרדדים על משטח מקומח את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 8-10 ס”מ ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-12 דקות. שימו לב! ניתן להכין חצי מכמות הבצק (אני הכנתי מנה שלמה כדי שיהיו בבית עוד עוגיות לנשנוש).
  5. מכינים את המרנג אספרסו: מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
  6. מחממים בסיר מעט מים ומניחים מעל קערה (באן מרי).
  7. מכניסים לקערה את כל מצרכי המרנג ומבשלים עד להמסת הסוכר בחלבון (לוקח כ-10 דקות) -למדויקים שבינכם יש להגיע לכ70 מעלות.
  8. ברגע שכל הסוכר נמס בחלבון מעבירים למיקסר ומקציפים עד ליצירת קציפה יציבה וקרירה.
  9. מזלפים מעל העוגיות את המרנג ומכניסים להקפאה של לפחות לשעתיים
  10. מכינים את ציפוי השוקולד הלבן: ממיסים את השוקולד הלבן וחמאת הקקאו במיקרו עד להמסה מלאה. ומקריים לפחות רבע שעה.
  11. מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא, ומכניסים את הקרמבו הקפוא מצד הקציפה לתוך ציפוי השוקולד, הופכים חזרה ונותנים לשוקולד לזלוג ולצפות את כל המרנג.
  12. ברגע שהקרמבו צופה ועודפי הציפוי ירדו ניתן להניח אותו בכלי הגשה.
  13. את שארית הציפוי ניתן להקפיא עד 3 שבועות. ממליץ בחום לאכול את הקרמבו הישר מהמקפיא.

    קרמבו קפה שוקולד לבן. צילום: תומר אומנסקי
    קרמבו קפה שוקולד לבן. צילום: תומר אומנסקי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו קפה ושוקולד לבן של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    פייגי רוזנר

    בס”ד, האם ניתן לציפוי לשים שוקולד לבן פרווה, זה יהיה בסדר?

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות