אוסובוקו עגל ביין אדום ושומר

תבשיל איטלקי עשיר בטעמים של חורף. אוסובוקו עגל שמתבשל ארוכות עם ירקות ויין משובח, ברוטב אדום ועסיסי, מושלם לארוחת משפחתית חגיגית.
תבשיל איטלקי עשיר בטעמים של חורף. אוסובוקו עגל שמתבשל ארוכות עם ירקות ויין משובח, ברוטב אדום ועסיסי, מושלם לארוחת משפחתית חגיגית.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 306.0 קק״ל 1836.3 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 136.0 גרם
    שומן 13.9 גרם 83.6 גרם
    נתרן 730.9 מ״ג 4385.4 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 241.5 מ״ג 1449.1 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 1733.9 מ״ג 10403.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 306.0 קק״ל 1836.3 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 136.0 גרם
    שומן 13.9 גרם 83.6 גרם
    נתרן 730.9 מ״ג 4385.4 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 241.5 מ״ג 1449.1 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 1733.9 מ״ג 10403.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור

מכירים את ההרגשה שהכנתם תבשיל שמתבשל המון זמן ואז התוצאה יוצאת לא טובה? אז הסירו את ההרגשה מלבכם! מתכון מנצח של אוסובוקו עגל עם ניחוחות איטלקיים וטעמים מדהימים של ירקות שורש, יין אדום, עלי דפנה ועוד – תוצאה מושלמת מובטחת!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
  2. קוצצים דק את הבצל.
  3. חותכים את הסלרי ואת הגזר לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  4. חותכים את השומר לרבעים.
  5. מקמחים קלות את הבשר. מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים 1/4 כוס שמן זית
    ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד השחמה. מוציאים לצלחת.
  6. מוסיפים לסיר 2 כפות שמן זית, בצל, סלרי וגזר ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי
    פעם, עד שהירקות רכים.
  7. מוסיפים יין, מים, עגבניות מרוסקות, עלי דפנה, מלח ופלפל ומערבבים.
  8. מניחים את הבשר בסיר (משתדלים שכולו יכוסה בנוזל) ומביאים לרתיחה.
  9. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים שעתיים.
  10. מוסיפים שומר ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כחצי שעה, עד שהבשר
    והשומר רכים.
  11. קוצצים פטרוזיליה, מפזרים מעל התבשיל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוסובוקו עגל ביין אדום ושומר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      6 מנות כפי שכתוב.

    Avatar
    שמוליק שי

    פשוט לא ברור, המתכון הוא לאוסובוקו עגל ביין אדום ושומר, והאוסבוקו במצרכים הוא “4פרוסות אוסובוקו טלה”

      Avatar
      מערכת Foody

      סליחה. צודק. המתכו תוקן. הכוונה לאוסובוקו עגל (כמובן שאפשר גם עם טלה).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות