< רקע נינג'ה

אורז שחור לבן עם ירקות כתומים בנינג’ה פודי

רוצים לשדרג את האורז הלבן הפשוט? תמרה אהרוני מכינה אורז מתובל בטעמים מדהימים ובירקות כתומים המתבשלים יחדיו בסיר אחד. תוספת מפתיעה ואסתטית לכל ארוחה
רוצים לשדרג את האורז הלבן הפשוט? תמרה אהרוני מכינה אורז מתובל בטעמים מדהימים ובירקות כתומים המתבשלים יחדיו בסיר אחד. תוספת מפתיעה ואסתטית לכל ארוחה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.9 קק״ל 641.5 קק״ל
    פחמימות 14.0 גרם 84.0 גרם
    שומן 3.4 גרם 20.4 גרם
    נתרן 416.6 מ״ג 2499.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 11.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.5 מ״ג 122.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 161.3 מ״ג 967.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.9 קק״ל 641.5 קק״ל
    פחמימות 14.0 גרם 84.0 גרם
    שומן 3.4 גרם 20.4 גרם
    נתרן 416.6 מ״ג 2499.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 11.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.5 מ״ג 122.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 161.3 מ״ג 967.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

ירקות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: שוטפים את האורז היטב עד שהמים צלולים.
  2. שמים בסיר הקרמי את השמן, אורז הבר ו-2 כוסות מים. סוגרים את הסיר עם מכסה הלחץ מוודאים שהכפתור העליון על מצב Seal והכפתור בפאנל הקדמי על מצב “סיר לחץ” ומפעילים על לחץ גבוה למשך 20 דקות.
  3. לאחר שהמכשיר מסיים את 20 דקות הבישול מאפשרים לו לעבוד על ‘שמירת חום’ במשך 10 דקות (הוא נכנס לפעולה זאת באופן אוטומטי).
  4. בסיום 10 הדקות משחררים את לחץ האוויר בחלק העליון ורק כשהלחץ משתחרר לגמרי פותחים את המכסה.
  5. מכינים את הירקות: קוצצים את הבצל, גוררים את הגזר וחותכים את הדלורית לקוביות קטנות.
  6. מוסיפים את האורז הבסמטי והמלח ומערבבים. מוסיפים את כוס המים שנותרה, מוסיפים את הירקות והתבלינים. סוגרים את הסיר עם מכסה הלחץ מוודאים שהכפתור העליון על מצב Seal והכפתור בפאנל הקדמי על מצב “סיר לחץ” ומפעילים על לחץ גבוה למשך 2 דקות (בסיום מעבירים את השסתום למצב Vent ומשחררים את האדים).
  7. בסיום התוכנית (הסיר עובר למצב שמירת חום של 10 דקות בתום תהליך “סיר הלחץ”) אחרי 10 דקות המנוחה, פותחים את הסיר, מעבירים את האורז והירקות לצלחת הגשה, מפזרים מעל את השקדים ומגישים.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורז שחור לבן עם ירקות כתומים בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות