אטריות סובה עם תרד

אטריות סובה הן אטריות מקמח כוסמת, טעימות ובריאות. השף ישראל אהרוני מכין מנה זריזה וקלת הכנה של אטריות סובה עם תרד ושמן שומשום
אטריות סובה הן אטריות מקמח כוסמת, טעימות ובריאות. השף ישראל אהרוני מכין מנה זריזה וקלת הכנה של אטריות סובה עם תרד ושמן שומשום
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.4 קק״ל 445.7 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן 9.0 גרם 35.9 גרם
    נתרן 225.0 מ״ג 900.1 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.0 מ״ג 276.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 430.8 מ״ג 1723.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.4 קק״ל 445.7 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן 9.0 גרם 35.9 גרם
    נתרן 225.0 מ״ג 900.1 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.0 מ״ג 276.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 430.8 מ״ג 1723.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות בהרבה מי מלח, מסננים. שוטפים במי ברז.
  2. שמים שמן במחבת ומטגנים את השום והג’ינג’ר, מוסיפים את התרד ומטגנים עוד שתי דקות.
  3. מוסיפים את האטריות, מלח ופלפל ומערבבים דקה.
  4. מוסיפים את הסויה ושמן שומשום, מערבבים.
  5. מפזרים מעל שומשום וצ’ילי פרוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות סובה עם תרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רעות ....

    כמה גרם זה חבילת אטריות? יש הרבה גדלים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות