אטריות סובה עם תרד

אטריות סובה הן אטריות מקמח כוסמת, טעימות ובריאות. השף ישראל אהרוני מכין מנה זריזה וקלת הכנה של אטריות סובה עם תרד ושמן שומשום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אטריות

הגשה

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות בהרבה מי מלח, מסננים. שוטפים במי ברז.
  2. שמים שמן במחבת ומטגנים את השום והג’ינג’ר, מוסיפים את התרד ומטגנים עוד שתי דקות.
  3. מוסיפים את האטריות, מלח ופלפל ומערבבים דקה.
  4. מוסיפים את הסויה ושמן שומשום, מערבבים.
  5. מפזרים מעל שומשום וצ’ילי פרוס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 107.3 קק״ל 429.1 קק״ל
פחמימות 6.5 גרם 25.9 גרם
שומן 8.0 גרם 32.0 גרם
נתרן 209.0 מ״ג 836.1 מ״ג
חלבון 3.5 גרם 14.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.6 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 158.6 מ״ג 634.4 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 362.2 מ״ג 1448.7 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody