ארנצ’יני פתיתים – כדורים של קסמים לארוחת הערב

מכירים את הארנצ'יני האיטלקי? כדורי האורז המטוגנים והמושלמים? אז כזה רק עם פתיתים שנשארו ושהילדים יטרפו! יעל טל במתכון שאתם חייבים להכין ולהתענג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    23 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מכירים את הארנצ’יני האיטלקי? כדורי האורז המטוגנים והמושלמים? אז כזה רק עם פתיתים שנשארו ושהילדים יטרפו!

מצרכים

כדורים

ציפוי

טיגון

אופן הכנה

  1. מערבבים את הפתיתים, הגבינה, הביצה והירקות (אם יש) טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. מכדררים לכדורים ומועכים קצת כדי שיתגבשו (כדורים קצת יותר קטנים מכדור פינג פונג).
  2. מצפים את הכדורים בפירורי הלחם.
  3. מחממים שמן במחבת (עמוק של כ-1.5 ס”מ) ומטגנים את הכדורים בשמן עד הזהבה. מניחים על צלחת עם נייר סופג (לספיגת שאריות השמן) ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 451.2 קק״ל 451.2 קק״ל
פחמימות 46.4 גרם 46.4 גרם
שומן 17.2 גרם 17.2 גרם
נתרן 432.0 מ״ג 432.0 מ״ג
חלבון 27.1 גרם 27.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 282.1 מ״ג 282.1 מ״ג
סידן 306.4 מ״ג 306.4 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
אשלגן 115.9 מ״ג 115.9 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody