אוםםםםם: בודהה בול עם שעועית ברוטב ברבקיו

מתכון ב-3 שלבים קלים לקערת בודהה בול צבעונית שתסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב טבעונית ומזינה עם שעועית וירקות ברוטב ברביקיו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את השעועית.
  2. מוסיפים את רוטב הברביקיו, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהשעועית עטופה ברוטב.
    מוסיפים את הרוטב ברביקיו. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב ברביקיו. צילום: שניר גואטה

    מערבבים עד שהשעועית נעטפת היטב ברוטב. צילום: שניר גואטה
    מערבבים עד שהשעועית נעטפת היטב ברוטב. צילום: שניר גואטה

  3. מרכיבים את המנה: מסדרים בקערות רחבות בצורה יפה ואסטטית את השעועית, אורז בר, כל הירקות, הבוטנים, הקשיו והביצים.
  4. מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד בליווי רוטב שאוהבים.

    מסדרים בקערה ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מסדרים בקערה ומגישים. צילום: שניר גואטה

הערות

  • אפשר להשתמש בשעועית יבשה: משרים את השעועית למשך לילה שלם. שוטפים, מעבירים לסיר גדול עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים, או עד שהשעועית מתרככת. אפשר לבשל בסיר לחץ – זמן הבישול מתקצר משמעותית ל-20-25 דקות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 350.4 קק״ל 1051.1 קק״ל
פחמימות 30.1 גרם 90.2 גרם
סוכר 7.6 גרם 22.7 גרם
שומן 19.7 גרם 59.1 גרם
נתרן 625.0 מ״ג 1874.9 מ״ג
חלבון 14.7 גרם 44.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.8 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 81.2 מ״ג 243.7 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 516.7 מ״ג 1550.2 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    תמרה בן-שמעון

    וואו חגיגה צבעונית לעיניים ולבטן