אוםםםםם: בודהה בול עם שעועית ברוטב ברבקיו

מתכון ב-3 שלבים קלים לקערת בודהה בול צבעונית שתסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב טבעונית ומזינה עם שעועית וירקות ברוטב ברביקיו
מתכון ב-3 שלבים קלים לקערת בודהה בול צבעונית שתסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב טבעונית ומזינה עם שעועית וירקות ברוטב ברביקיו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.4 קק״ל 1051.1 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 90.2 גרם
    סוכר 7.6 גרם 22.7 גרם
    שומן 19.7 גרם 59.1 גרם
    נתרן 625.0 מ״ג 1874.9 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 44.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 243.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 516.7 מ״ג 1550.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.4 קק״ל 1051.1 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 90.2 גרם
    סוכר 7.6 גרם 22.7 גרם
    שומן 19.7 גרם 59.1 גרם
    נתרן 625.0 מ״ג 1874.9 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 44.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 243.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 516.7 מ״ג 1550.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את השעועית.
  2. מוסיפים את רוטב הברביקיו, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהשעועית עטופה ברוטב.
    מוסיפים את הרוטב ברביקיו. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב ברביקיו. צילום: שניר גואטה

    מערבבים עד שהשעועית נעטפת היטב ברוטב. צילום: שניר גואטה
    מערבבים עד שהשעועית נעטפת היטב ברוטב. צילום: שניר גואטה

  3. מרכיבים את המנה: מסדרים בקערות רחבות בצורה יפה ואסטטית את השעועית, אורז בר, כל הירקות, הבוטנים, הקשיו והביצים.
  4. מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד בליווי רוטב שאוהבים.

    מסדרים בקערה ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מסדרים בקערה ומגישים. צילום: שניר גואטה

הערות

  • אפשר להשתמש בשעועית יבשה: משרים את השעועית למשך לילה שלם. שוטפים, מעבירים לסיר גדול עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים, או עד שהשעועית מתרככת. אפשר לבשל בסיר לחץ – זמן הבישול מתקצר משמעותית ל-20-25 דקות.
tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוםםםםם: בודהה בול עם שעועית ברוטב ברבקיו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תמרה בן-שמעון

    וואו חגיגה צבעונית לעיניים ולבטן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות