בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה

השף ישראל אהרוני מכין בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה. לביבות קטנות ופריכות של תפוחי אדמה מוגשות עם עירית קצוצה וביצי סלמון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בליני

טיגון

הגשה

אופן הכנה

  1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומערבבים עם הביצים, קמח, ושמנת, מלח ופלפל.
  2. מחממים חמאה על מחבת וזולפים עיגול בצק כמו פנקייק קטן בקוטר של כ-8 ס”מ.
  3. מטגנים כמה דקות מכל צד עד שהם זהובים.
  4. מניחים על כל פנקייק פרוסות סלמון יפה, עליה שמנת חמוצה, ועליה מעט ביצי סלמון ומעט עירית קצוצה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 689.6 קק״ל 2758.2 קק״ל
פחמימות 27.4 גרם 109.7 גרם
שומן 53.6 גרם 214.4 גרם
נתרן 1445.7 מ״ג 5782.7 מ״ג
חלבון 23.2 גרם 93.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
שומן רווי 16.3 גרם 65.1 גרם
כולסטרול 256.7 מ״ג 1026.8 מ״ג
סידן 136.8 מ״ג 547.4 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
אשלגן 2458.9 מ״ג 9835.6 מ״ג
אבץ 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody