
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים11
מצרכים
בליני
-
3 תפוחי אדמה בינונייםדוד משהמבושלים לפירה
-
3 ביצים L
-
1 כוס קמח תופח
-
3 כפות שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טיגון
-
1/2 כוס שמן קנולה
הגשה
-
250 גרם סלמון מעושן
-
4 כפות עיריתקצוצה
-
1 קופסה ביצי סלמון
-
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
אופן הכנה
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומערבבים עם הביצים, קמח, ושמנת, מלח ופלפל.
- מחממים חמאה על מחבת וזולפים עיגול בצק כמו פנקייק קטן בקוטר של כ-8 ס”מ.
- מטגנים כמה דקות מכל צד עד שהם זהובים.
- מניחים על כל פנקייק פרוסות סלמון יפה, עליה שמנת חמוצה, ועליה מעט ביצי סלמון ומעט עירית קצוצה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
673.1
קק״ל
2692.6
קק״ל
פחמימות
27.5
גרם
110.1
גרם
שומן
51.8
גרם
207.2
גרם
נתרן
1507.9
מ״ג
6031.5
מ״ג
חלבון
23.3
גרם
93.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.2
גרם
0.8
גרם
שומן רווי
15.2
גרם
60.8
גרם
כולסטרול
256.2
מ״ג
1025.0
מ״ג
סידן
135.5
מ״ג
542.0
מ״ג
ברזל
1.6
מ״ג
6.4
מ״ג
אשלגן
2455.3
מ״ג
9821.2
מ״ג
אבץ
3.1
מ״ג
12.3
מ״ג
תגובות (0)