רקע דוד משה

בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה

השף ישראל אהרוני מכין בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה. לביבות קטנות ופריכות של תפוחי אדמה מוגשות עם עירית קצוצה וביצי סלמון
השף ישראל אהרוני מכין בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה. לביבות קטנות ופריכות של תפוחי אדמה מוגשות עם עירית קצוצה וביצי סלמון
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    645
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 644.9 קק״ל 2579.6 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 105.1 גרם
    שומן 48.6 גרם 194.5 גרם
    נתרן 1420.7 מ״ג 5682.8 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 96.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 55.3 גרם
    כולסטרול 235.9 מ״ג 943.7 מ״ג
    סידן 42.4 מ״ג 169.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 223.8 מ״ג 895.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    645
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 644.9 קק״ל 2579.6 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 105.1 גרם
    שומן 48.6 גרם 194.5 גרם
    נתרן 1420.7 מ״ג 5682.8 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 96.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 55.3 גרם
    כולסטרול 235.9 מ״ג 943.7 מ״ג
    סידן 42.4 מ״ג 169.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 223.8 מ״ג 895.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בליני

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומערבבים עם הביצים, קמח, ושמנת, מלח ופלפל.
  2. מחממים חמאה על מחבת וזולפים עיגול בצק כמו פנקייק קטן בקוטר של כ-8 ס”מ.
  3. מטגנים כמה דקות מכל צד עד שהם זהובים.
  4. מניחים על כל פנקייק פרוסות סלמון יפה, עליה שמנת חמוצה, ועליה מעט ביצי סלמון ומעט עירית קצוצה.בליני
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות