בלינצ’ס גבינה הונגרי הכי טעים שיש

מתכון חלום, שלא היה קל לחלץ מאימי ההונגרייה, שהבלינצ'ס שלה כבר הפכו לשם דבר ואנשים עורגים אליהם בחלומותיהם. בלינצ'ס מגולגל במילוי מתוק של גבינה וריבת דובדבנים. הגישו צלחת מלאה בהם וראו כיצד הם מתחסלים בשניות!
מתכון חלום, שלא היה קל לחלץ מאימי ההונגרייה, שהבלינצ'ס שלה כבר הפכו לשם דבר ואנשים עורגים אליהם בחלומותיהם. בלינצ'ס מגולגל במילוי מתוק של גבינה וריבת דובדבנים. הגישו צלחת מלאה בהם וראו כיצד הם מתחסלים בשניות!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעה
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.4 קק״ל 1515.1 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 170.8 גרם
    שומן 4.3 גרם 34.8 גרם
    נתרן 129.4 מ״ג 1035.2 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 34.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 38.4 מ״ג 307.1 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 200.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 57.2 מ״ג 457.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעה
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.4 קק״ל 1515.1 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 170.8 גרם
    שומן 4.3 גרם 34.8 גרם
    נתרן 129.4 מ״ג 1035.2 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 34.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 38.4 מ״ג 307.1 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 200.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 57.2 מ״ג 457.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את הבלילה: מערבבים את הקמח וביצה אחת בקערה. לאחר מכן מוסיפים את מי הסודה וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  2. לקערה מוסיפים את החלב, המלח, הסוכר, סוכר הווניל ומערבבים הכל היטב.
  3. תהליך הטיגון: מחממים מחבת בקוטר 15 ס”מ (עדיף עם תחתית עבה) ומוסיפים לה מעט שמן.
  4. סופגים את עודפי השמן באמצעות נייר סופג.
  5. בעזרת מצקת קטנה יוצקים 30 מ”ל מהתערובת למחבת. מטים מיד את המחבת לכל הכיוונים. חשוב שהבלילה תצפה את כל התחתית. אמורה להתקבל שכבה דקה ואחידה.
  6. לאחר כ-30 שניות הופכים את הבלינצ’ס בעזרת מזלג. כעת מטגנים את הבלינצ’ס מספר שניות נוספות מצידו השני.
  7. מוציאים את הבלינצ’ס המוכן לצלחת. משמנים שוב את המחבת, סופגים ומטגנים את הנוספים. לרוב הבלינצ’ס הראשון יוצא פחות מוצלח, אבל האחרים כבר יוצאים יפים.
  8. מכינים את המלית: בצלוחית עמוקה מערבבים את הגבינה, הסוכר וגרידת הלימון.
  9. מורחים על כל בלינצ’ס כפית גדושה של ריבת דובדבנים. מתחילים מהמרכז ומורחים לכיוון השוליים. משאירים 1 ס”מ ללא מלית.
  10. מורחים כף גדושה מהגבינה על גבי הריבה, בדיוק באותו האופן שמרחנו את הריבה.
  11. מגלגלים את הבלינצ’ס ומניחים בצלחת ההגשה. מגלגלים את היתר - ומגישים.
  12. אפשר לפזר מעל הבלינצ’סים לקישוט אבקת סוכר, דובדבנים או אוכמניות טריות.

    בלינצס הונגרי 2
    בלינצ’ס גבינה מושלם לשעת התה! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלינצ’ס גבינה הונגרי הכי טעים שיש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות