במילה אחת קראקליק! בכמה מילים קראק פאי עם קליק

קראק פאי כמו שמה היא עוגה ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול ועם שידרוג של קליק ביסקוויט וקליק כדורים אתם צפויים להתמכרות קשה וכל כך טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

תבנית טארט 26 ס"מ

בסיס

הגשה

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר, חמאה ומלח. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב.
  2. מוסיפים קליק ביסקוויט, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הבצק אל תבנית עם נייר אפייה ומשטחים בעזרת האצבעות. אופים בתנור על 170 מעלות. אופים כ-15 דקות. מפוררים את העוגייה לפרורים קטנים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב. משמנים תבנית פאי מתפרקת ומניחים תוך כדי לחיצה את תערובת הבצק אל התבנית. מניחים במקפיא לפחות כשעה לפני המשך האפייה.
  4. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  5. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית. יוצקים את המלית לתוך התבנית עם הבצק המהודק. ואופים בתנור שחומם מראש למשך שעה וחצי.
  6. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת (ללא סוכר) ומערבבים עם הקליק השבור מעט. מורחים על העוגה האפויה (לאחר שהתקררה).
    מורחים על העוגה האפויה את הקצפת. צילום: אפיק גבאי
    מורחים על העוגה האפויה את הקצפת. צילום: אפיק גבאי
    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי
    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי

    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי
    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 7638.5 קק״ל 7638.5 קק״ל
פחמימות 702.0 גרם 702.0 גרם
שומן 543.1 גרם 543.1 גרם
נתרן 2206.4 מ״ג 2206.4 מ״ג
חלבון 64.4 גרם 64.4 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 316.3 גרם 316.3 גרם
כולסטרול 3190.9 מ״ג 3190.9 מ״ג
סידן 1000.2 מ״ג 1000.2 מ״ג
ברזל 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
אשלגן 1635.7 מ״ג 1635.7 מ״ג
אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רותם שיף

    הכנתי בלי הקצפת והגשתי עם קצפת וקליק בצד כתוספת יצא ממש חמוד ויפה מבחינת הגשה