המבורגר בקובנה? מירי כהן נותנת להמבורגר שלכם טוויסט תימני

המבורגר בתוך קובנה! שילוב של בשר, איולי חוויאג', רסק עגבניות וסחוג. כזה עוד לא טעמתם, היכונו להתמכרות מדהימה
המבורגר בתוך קובנה! שילוב של בשר, איולי חוויאג', רסק עגבניות וסחוג. כזה עוד לא טעמתם, היכונו להתמכרות מדהימה
  • מירי כהן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1119.1 קק״ל 4476.4 קק״ל
    פחמימות 78.5 גרם 313.9 גרם
    שומן 50.1 גרם 200.5 גרם
    נתרן 2164.1 מ״ג 8656.6 מ״ג
    חלבון 81.2 גרם 324.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 58.4 גרם
    כולסטרול 301.4 מ״ג 1205.4 מ״ג
    סידן 129.3 מ״ג 517.0 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 38.7 מ״ג
    אשלגן 1485.4 מ״ג 5941.4 מ״ג
    אבץ 17.3 מ״ג 69.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1119.1 קק״ל 4476.4 קק״ל
    פחמימות 78.5 גרם 313.9 גרם
    שומן 50.1 גרם 200.5 גרם
    נתרן 2164.1 מ״ג 8656.6 מ״ג
    חלבון 81.2 גרם 324.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 58.4 גרם
    כולסטרול 301.4 מ״ג 1205.4 מ״ג
    סידן 129.3 מ״ג 517.0 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 38.7 מ״ג
    אשלגן 1485.4 מ״ג 5941.4 מ״ג
    אבץ 17.3 מ״ג 69.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הרכבת המבורגר

איולי חוויאג'

טבעות בצל


אופן הכנה

  1. מכינים את קציצות ההמבורגר: מתבלים את הבשר עם שמן זית, מלח ופלפל ויוצרים 4 קציצות המבורגר, מניחים טוסטר גריל לצלייה של 10 דקות.
  2. מניחים על רב מגבת ג’מבו לאחר הטיגון.
  3. מרכיבים את ההמבורגר התימני: חוצים את הקובנה ועל החלק התחתון מורחים רסק עגבניות טרי עם סחוג.
  4. מניחים בצל סגול, חסה רומית, קציצות המבורגר, פרוסות ביצה קשה, בחצי קובנה העליון למרוח איולי חוואייג’.
  5. מכינים טבעות בצל: חותכים שני בצלים לבנים גדולים לטבעות בעובי 1 ס”מ.
  6. מניחים בקערה כוס וחצי קמח לבן, מקמחים את הטבעות ומוציאים.
  7. בקערה נפרדת מוסיפים כוס וחצי סודה, קרה ככל האפשר, ביצה, אבקת תיבול לצ’יפס, שום גבישי, אבקת אפייה, מלח ופלפל ומערבבים.
  8.  מחממים שמן קנולה בחום בינוני.
  9. מטגנים את הטבעות בבלילה 2-3 דקות לצד עד הזהבה.

    המבורגר תימני. צילום: אלון מסיקה
    המבורגר תימני. צילום: אלון מסיקה

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר בקובנה? מירי כהן נותנת להמבורגר שלכם טוויסט תימני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

ארוחת צהריים בבית משפחת כהן בדרך כלל כוללת מנה בשרית ותוספות מגרות. אחרי כל כך הרבה פעמים שפינקתי את בעלי והילדים (וגם הנכדות כמובן) בהמבורגרים, חשבתי על דרך לשדרג את המנה ולהתחבר לבצקים התימניים שאנחנו כל כך אוהבים וכך נולד: המבורגר קובנה. המאפה המושלם הזה בשילוב המבורגר וירקות טריים הוא פשוט תענוג! מבטיחה שאחרי שתכינו פעם אחת, לא תוכלו לחזור ללחמנייה רגילה.