הכי ישראלי שיש – חטיף שוקולד חלבה ביתי

תגידו שלום לחטיפים התעשיתיים. זהר לוסטיגר בשן מלמדת להכין חטיף שוקולד חלבה ביתי ללא תוספות מיותרות או חומרים משמרים. שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

בסיס

קרם שוקולד

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הבסיס: מערבבים את כל חומרי הבסיס. אם שמן הקוקוס מוצק מחממים אותו מעט על להבה נמוכה עד שהוא הופך נוזלי.
  3. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, משטחים לעובי 1 ס”מ ואופים 10-15 דקות עד להזהבה קלה.
  4. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. מכינים את שכבת החלבה: חוצים את אגוזי הלוז. מערבבים את הטחינה, סירופ מייפל, שמן קוקוס נוזלי, מלח ואגוזי לוז.
  6. יוצקים מעל בסיס שיבולת השועל שהתקררה. מצננים מעט במקרר בזמן שמכינים את קרם השוקולד.
  7. מכינים קרם שוקולד: בסיר על גבי להבה נמוכה ממיסים את השוקולד עם שמן קוקוס וקינמון. מערבבים עד שנוצרת עיסה אחידה. מקררים מעט, אבל העיסה צריכה להשאר נוזלית.
  8. יוצקים את קרם השוקולד על החלבה.
  9. מפזרים מלח גס מעל השוקולד.
  10. מעבירים למקפיא ל 3 שעות לפחות.
  11. חותכים לקוביות בגודל הרצוי, ושומרים בכלי אטום בפריזר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5066.0 קק״ל 5066.0 קק״ל
פחמימות 309.7 גרם 309.7 גרם
שומן 373.4 גרם 373.4 גרם
נתרן 6646.7 מ״ג 6646.7 מ״ג
חלבון 92.1 גרם 92.1 גרם
סיבים תזונתיים 32.6 גרם 32.6 גרם
שומן רווי 197.1 גרם 197.1 גרם
כולסטרול 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
סידן 274.1 מ״ג 274.1 מ״ג
ברזל 14.9 מ״ג 14.9 מ״ג
אשלגן 1629.7 מ״ג 1629.7 מ״ג
אבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

    Avatar
    שלומית

    מתכון מנצח. כולם אוהבים אותו

    Avatar
    דיקלה פוקס

    לא אוהבת חלווה אבל וואלה יצא טעים

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody