סנו רקע

טיפ מנצח: איך לשמור על עשבי תיבול טריים?

שקית עם עשבי תיבול שטופים במקרר תעודד אתכם לאכול בריא יותר ולגוון את הסלט שלכם בהרבה ירוק. הנה הדרך לשמור עליהם ירוקים ובריאים וגם להכין מהם סלט משגע של ירוקים, פטה וחמוציות
שקית עם עשבי תיבול שטופים במקרר תעודד אתכם לאכול בריא יותר ולגוון את הסלט שלכם בהרבה ירוק. הנה הדרך לשמור עליהם ירוקים ובריאים וגם להכין מהם סלט משגע של ירוקים, פטה וחמוציות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.7 קק״ל 811.0 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 85.1 גרם
    שומן 16.7 גרם 67.0 גרם
    נתרן 1105.1 מ״ג 4420.3 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.2 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.7 גרם
    כולסטרול 13.6 מ״ג 54.4 מ״ג
    סידן 192.1 מ״ג 768.5 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 31.3 מ״ג
    אשלגן 228.9 מ״ג 915.8 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 26.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.7 קק״ל 811.0 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 85.1 גרם
    שומן 16.7 גרם 67.0 גרם
    נתרן 1105.1 מ״ג 4420.3 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.2 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.7 גרם
    כולסטרול 13.6 מ״ג 54.4 מ״ג
    סידן 192.1 מ״ג 768.5 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 31.3 מ״ג
    אשלגן 228.9 מ״ג 915.8 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 26.6 מ״ג
    סגור

רוצים לשמור על הבריאות, מעוניינים להתחטב לקראת הקיץ? קבלו טיפ מעולה שיכול לזרז את העניינים – זמינות של שקית גדולה מלאה בעשבי תיבול ירוקים, שטופים ומוכנים לאכילה שתמיד נכונים להיכנס לכל ארוחה כחלק מהסלט או אפילו כתבלין בריא לבישול חזה העוף שלכם.

אם הם זמינים, טריים ושטופים, ירקות עליים וירוקים יהפכו לחלק קבוע בשגרת התזונה שלכם. איך עושים את זה? מאוד פשוט!

קונים עשבי תיבול טריים אצל ירקן שאתם סומכים עליו: פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, נענע, רוקט, אורוגולה וכל ירק ירוק שאתם אוהבים ושוטפים היטב תחת מים זורמים בתוך מסננת. אחרי שהעשבים שטופים היטב, מפרידים את העלים מהגבעולים, מניחים את העלים על נייר סופג של סנו ומייבשים על השיש. 

אחרי שהעלים יבשים, כל מה שנותר הוא לקפל דף נייר סופג לשניים ולהכניס לתחתית של סנו סושי – שקיות זיפר L מעליו מכניסים את העלים השטופים והיבשים, סוגרים היטב והופ – למקרר. עכשיו בכל פעם שתצטרכו עשבי תיבול, לבישול או אכילה טרייה, הם כאן. 

והנה מתכון נפלא שיעשה שימוש בעשבי התיבול האלה שתכינו בחמש דקות ויחכו לכם במקרר בכל הזדמנות:

סלט עשבי תיבול, חמוציות ופטהסלט סופר בריא, עשיר בנוגדי חמצון, מינרלים וויטמינים שמכינים בצ’יק צ’ק. אחרי שתכינו פעם אחת, כולם יבקשו מכם להביא אותו לכל פיקניק או ארוחה. 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים את עשבי התיבול ומעבירים לקערת הגשה.
  2. מפזרים מעל את החמוציות.
  3. מערבבים בכוס את שמן הזית, מיץ הלימון והמלח לרוטב אחיד.
  4. שופכים את הרוטב על העלים ומערבבים היטב. 
  5. מפוררים בעזרת הידיים את הפטה ומפזרים על הסלט, מערבבים קלות.
  6. מפזרים מעל הסלט את הקשיו הקלוי ומגישים.

    סלט עשבי תיבול, חמוציות ופטה 2
    אחרי שתכינו פעם אחת, כולם יבקשו מכם להביא אותו לכל פיקניק או ארוחה. צילום נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טיפ מנצח: איך לשמור על עשבי תיבול טריים?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות