כדורי גבינה מטוגנים עם טריאקי ושומשום שחור
תוספת מטריפה של כדורי גבינה מטוגנים, כאלו שפריכים מבחוץ ונמתחים מבפנים. בא לכם אותם על סלט או סתם כתוספת מהממת לארוחה? שתי האופציות טעימות
תוספת מטריפה של כדורי גבינה מטוגנים, כאלו שפריכים מבחוץ ונמתחים מבפנים. בא לכם אותם על סלט או סתם כתוספת מהממת לארוחה? שתי האופציות טעימות
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 473.1 קק״ל 2838.4 קק״לפחמימות 13.7 גרם 82.5 גרםשומן 35.0 גרם 210.1 גרםנתרן 1663.3 מ״ג 9979.6 מ״גחלבון 27.0 גרם 162.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.4 גרםשומן רווי 20.6 גרם 123.6 גרםכולסטרול 134.7 מ״ג 808.2 מ״גסידן 401.1 מ״ג 2406.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 249.5 מ״ג 1497.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 16.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 22 דק׳
-
קלוריות473
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 473.1 קק״ל 2838.4 קק״לפחמימות 13.7 גרם 82.5 גרםשומן 35.0 גרם 210.1 גרםנתרן 1663.3 מ״ג 9979.6 מ״גחלבון 27.0 גרם 162.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.4 גרםשומן רווי 20.6 גרם 123.6 גרםכולסטרול 134.7 מ״ג 808.2 מ״גסידן 401.1 מ״ג 2406.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 249.5 מ״ג 1497.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 16.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 22 דק׳ | קלוריות 473 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי גבינה מטוגנים
-
6 גבינת ברי קטנותמיני ברי
-
1/4 כוס קמח לבן
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט אורגנו יבש
-
1/2 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
1 ביצה Mטרופה
הגשה
-
1/4 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
-
2 כפות שומשום שחורמזרח מערב
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטןפרוס לטבעות
אופן הכנה
- מתבלים את הקמח במעט מלח, פלפל שחור ואורגנו.
- בקערות נפרדות שמים את הביצה, פנקו וקמח. מתחילים לצפות את המיני ברי בקמח, אחר כך מעבירים לקערה של הביצה הטרופה, מחזירים לקמח, שוב לביצה הטרופה ולבסוף לפנקו.
- מטגנים את כדורי הגבינה בסיר עם שמן חם ויחסית עמוק (כ-5 ס”מ) כדקה.
- מעל הברי מוסיפים רוטב טריאקי, בצל ירוק, שומשום שחור וקצת פלפל חריף.
אופן הכנה
- מתבלים את הקמח במעט מלח, פלפל שחור ואורגנו.
- בקערות נפרדות שמים את הביצה, פנקו וקמח. מתחילים לצפות את המיני ברי בקמח, אחר כך מעבירים לקערה של הביצה הטרופה, מחזירים לקמח, שוב לביצה הטרופה ולבסוף לפנקו.
- מטגנים את כדורי הגבינה בסיר עם שמן חם ויחסית עמוק (כ-5 ס”מ) כדקה.
- מעל הברי מוסיפים רוטב טריאקי, בצל ירוק, שומשום שחור וקצת פלפל חריף.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן