ככה חוגגים אהבה: תותים מצופים שוקולד

24 שעות של שכרון חושים בדרך הכי טעימה ורומנטית שאפשר לחגוג בה את יום האהבה! תותים מצופים בשוקולד, שילוב של כל הטעמים והתענוגות שבעולם
24 שעות של שכרון חושים בדרך הכי טעימה ורומנטית שאפשר לחגוג בה את יום האהבה! תותים מצופים בשוקולד, שילוב של כל הטעמים והתענוגות שבעולם
  • אסי רוז
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    41
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.9 קק״ל 612.8 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 76.3 גרם
    שומן 2.0 גרם 30.0 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 60.0 מ״ג 899.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    41
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.9 קק״ל 612.8 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 76.3 גרם
    שומן 2.0 גרם 30.0 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 60.0 מ״ג 899.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

תות הפרי הארומטי והיפה ביותר.

הפרי הבוהק והחושני ביותר.

הפרי בעל צורת הלב המובהקת ביותר.

הפרי החכם והשנון ביותר.

הפרי שהוא בכלל לא פרי בהגדרתו הבוטנאית, הוא מגיע ממשפחת הורדיים ובדיוק כמו זר ורדים, זר תותים הוא המתנה האידיאלית לכל אהוב או אהובה ואם אפשר לצפות כל תות ותות בשוקולד זה בכלל הופך להיות הזר הכי מפנק ואוהב בעולם.

השוקולד מתייצב על התות והופך להיות נגיס, מתוק וקריספי, מתחתיו מסתתר התות חמצמץ, ארומטי ומלא לחות שהופך את הביס לחגיגה אחת גדולה מלאת מרקמים ומעוררת חושים.

את התותים המצופים שלי אני אוהבת להכין בכמות גדולה, הם מתחסלים ברגע ומסבים להמון אהובים סביבי שמחה מאוד גדולה.

זמן ההכנה הוא דקות ספורות, ההנאה מהם היא צרופה והם מרוממי נפש עבור כל אחד ואחת.

אז קחו לכם רגע, תצפו תות, שניים או תריסר בשוקולד מריר ובוהק ואז תתענגו, כי בעצם העונג זה כל הקסם.

מאחלת לכולנו שתמיד נחגוג אהבה, בין אם זו אהבה לבן/בת הזוג, לילדים, לחיית המחמד או למזון ספציפי שמעורר זכרונות מתוקים. כי לאהבה אלפי פנים וכל אחד ואחת בעולם יודעים לחגוג אותה אחרת.

ימי אהבה מתוקים ומאושרים

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוברים את טבלית השוקולד לקוביות, מזלפים עליה כפית שמן זית וממיסים במיקרו בפולסים (מכניסים בכל פעם לדקה מערבבים ואז מכניסים לעוד חצי דקה) ואם יש צורך אז לעוד חצי דקה עד שכל השוקולד נמס ובוהק. שימו לב להמיס בשלבים ולערבב בכל שלב כך נוודא שהשוקולד לא נשרף לנו. אני ממליצה להמיס את השוקולד בכלי צר ועמוק שיהיה נוח לצפות איתו את התותים.
  2. נועצים בכל תות קיסם בראשו הירוק, טובלים כל תות בשוקולד המומס ומשאירים פס קטנטן ואדום בחלקו העליון של התות.
  3. נועצים את הקיסם במרקם כלשהו (לדוגמא בתפוז לא מקולף או במשטח קלקר או בתבנית עם נייר אפייה) מכניסיםאת התותים המצופים למקרר למינימום 10 דקות (אפשר גם להשאיר את התותים לילה בקירור) ואפשר גם לאכול את התותים עם השוקולד החם ללא קירור.

הערות

  •  הצעת הגשה, אני ממליצה להגיש ישר מהמקרר לשולחן. שמרו את התותים והשוקולד במקרר עד הרגע בו אוכלים
  •  לחובבי המרקמים ניתן להוסיף שבבי שקדים קלויים/ שבבי קוקוס ולפזר על התות המצופה שוקולד בעודו חם ,זו פעולה שתיתן עוד עניין וטקסטורה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ככה חוגגים אהבה: תותים מצופים שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    Haviva Weinberger

    אני מכינה מתכון זה כבר 40 שנה – על 180 גר׳ שוקולד מריר 1 כף שמן רגיל כי יוצא יותר מבריק . למדתי ברומא שלאחר שהשוקולד התייבש וקשיח מכינים אותה בלילה עם שוקולד לבן וטובלים עד המחצית. יוצא מרהיב

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה ששיתפת אותנו! נשמע מושלם!!!

    Avatar
    דורון כהן

    היי, רציתי ללחוץ על:”תעלו תמונה להשוויץ” וראיתי שצריך להירשם לאתר ולכתוב סיסמא.. נרשמתי לאתר אבל לא קבלתי שום סיסמא

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, יש למלא את כל השדות המופיעים בעמוד ההרשמה. עליך לבחור סיסמא שאתה מעוניין בה ואת כתובת המייל. בהצלחה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות