כרובית שלמה אפויה

עד שתקמטו את נייר האפייה כדי להגיש עליו את הכרובית היא כבר תהיה מוכנה – מתכון לכרובית שלמה עטופה בשמן זית, מייפל ופלפל שחור ממש כמו במסעדה. אייל שני, מאחוריך
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

כרובית

אופן הכנה

  1. מניחים את סלסלת cook and crisp  בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
  2. שמים את הכרובית בתוך הסלסלה וסוגרים עם מכסה סיר לחץ.
  3. מעבירים למצב סיר לחץ על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal.
  4. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה שמן זית, מייפל וצ’ילי גרוס.
  5. משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון ומוציאים את המכסה
  6. מברישים בנדיבות בציפוי ומפזרים מלח גס, עלי טימין ופלפל שחור.
  7. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב טיגון באויר חם.
  8. מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות. בודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין (היא צריכה לחתוך את הכרובית בצורה חלקה) במידת הצורך מאפשרים לכרובית להטגן באוויר החם עוד 2 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 184.4 קק״ל 737.6 קק״ל
פחמימות 13.5 גרם 54.0 גרם
שומן 11.5 גרם 46.0 גרם
נתרן 2132.6 מ״ג 8530.4 מ״ג
חלבון 5.4 גרם 21.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 69.5 מ״ג 277.9 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 857.1 מ״ג 3428.6 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody