לביבות טבעוניות מחומוס, בטטה ושיבולת שועל אפויות בתנור

לביבות טבעוניות מחומוס, בטטה ושיבולת שועל שהן גם אפויות בתנור. לביבות מלאות ויטמינים שימלאו אתכם באנרגיות עם גרעיני חומוס, בטטה מתוקה, מלא עשבי תיבול וטחינה
לביבות טבעוניות מחומוס, בטטה ושיבולת שועל שהן גם אפויות בתנור. לביבות מלאות ויטמינים שימלאו אתכם באנרגיות עם גרעיני חומוס, בטטה מתוקה, מלא עשבי תיבול וטחינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.4 קק״ל 2908.8 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 303.5 גרם
    שומן 5.7 גרם 113.3 גרם
    נתרן 277.3 מ״ג 5546.9 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 89.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 74.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 697.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 30.6 מ״ג
    אשלגן 217.3 מ״ג 4345.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.4 קק״ל 2908.8 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 303.5 גרם
    שומן 5.7 גרם 113.3 גרם
    נתרן 277.3 מ״ג 5546.9 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 89.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 74.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 697.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 30.6 מ״ג
    אשלגן 217.3 מ״ג 4345.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד הזהבה ושמים בצד.
  2. קולפים את הבטטה, חותכים ל4-5 פרוסות ומבשלים במים רותחים עם מלח עד ריכוך.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  4. מעבירים לקערה את הבטטה וגרעיני החומוס ומועכים למחית בעזרת מועך לפירה.
  5. מוסיפים את הבצל המטוגן, העירית, הנענע, הפטרוזיליה, הבזיליקום, שיבולת השועל, הטחינה, המלח, הלימון והפלפל ומערבבים. אם התערובת “יבשה” אפשר להוסיף עוד קצת לימון או מים. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מרטיבים את הידיים ויוצרים לביבות מעט שטוחות בקוטר של 4-5 ס”מ. מניחים על תבנית האפייה במרווחים של 4-5 ס”מ ומכניסים לתנור לאפייה של 25 דקות. מומלץ להמתין שהלביבות תתקררנה מעט לפני שמגישים כי הן עלולות להתפרק.
    לביבות-חומוס-בטטה-ושיבולת-שועל-אפויות-טבעוניות                                                                     לזה בדיוק קוראים בריאות!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות טבעוניות מחומוס, בטטה ושיבולת שועל אפויות בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות