<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

לחם קוטג’ ב5 דקות הכנה בנינג’ה

אהבנו את הטרנד הזה של לחם קוטג', קבלו את הגירסה המהירה ללחם – בנינג'ה. הלחם הזה יעבוד עם כל ממרח שאתם אוהבים. בתיאבון!
אהבנו את הטרנד הזה של לחם קוטג', קבלו את הגירסה המהירה ללחם – בנינג'ה. הלחם הזה יעבוד עם כל ממרח שאתם אוהבים. בתיאבון!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2194.2 קק״ל 2194.2 קק״ל
    פחמימות 324.4 גרם 324.4 גרם
    שומן 42.4 גרם 42.4 גרם
    נתרן 562.2 מ״ג 562.2 מ״ג
    חלבון 123.3 גרם 123.3 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 219.8 מ״ג 219.8 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 676.2 מ״ג 676.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2194.2 קק״ל 2194.2 קק״ל
    פחמימות 324.4 גרם 324.4 גרם
    שומן 42.4 גרם 42.4 גרם
    נתרן 562.2 מ״ג 562.2 מ״ג
    חלבון 123.3 גרם 123.3 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 219.8 מ״ג 219.8 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 676.2 מ״ג 676.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל מרכיבי הלחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  3. בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 30 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  4. כשהמכשיר מצפצף ומאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את התבנית ואופים במשך כ30 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם קוטג’ ב5 דקות הכנה בנינג’ה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות