מג’דרה בורגול ועדשים שחורות

שר פיטנס מכינה לכם תוספת בריאה ומשביעה לכל ארוחה - מג'דרה בורגול ועדשים שחורות עם בצל מטוגן. מינימום שמן ומקסימום טעם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בורגול

בצל מטוגן

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים את שמן הזית ומוסיפים את כל התבלינים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך דקה.
  2. מוסיפים את הבורגול, העדשים השחורות והמים הרותחים ומערבבים. סוגרים את המכסה, מעבירים לאש הכי נמוכה, ומבשלים במשך 20-25 דקות עם מכסה סגור.
  3. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור ל-10 דקות נוספות.
  4. חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בשמן זית, על אש בינונית, עד שהבצל זהוב ומקורמל. 5 דקות לאחר תחילת הטיגון מוסיפים את הסוכר, מתבלים וממשיכים לטגן.
  5. מוסיפים את הבצל למג’דרה המוכנה ומערבבים היטב. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הערות

  • מומלץ להגיש עם סלט וטחינה גולמית בצד

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 189.1 קק״ל 1513.2 קק״ל
פחמימות 23.2 גרם 185.9 גרם
שומן 7.4 גרם 58.9 גרם
נתרן 495.5 מ״ג 3964.4 מ״ג
חלבון 6.2 גרם 49.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.0 גרם 47.9 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 16.1 מ״ג 129.1 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 124.1 מ״ג 992.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody