
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים את הבצל והגזר.
- חותכים את הבצל, הקישוא והגזר לקוביות (קוצץ ירקות יעשה את העבודה), ואת הסלרי לטבעות.
- בסיר מרק מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את שאר הירקות - הגזר, הדלעת, הקישואים והסלרי.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הכורכום, מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות. מוסיפים את השמיר, מערבבים ומבשלים למשך 5 דקות נוספות.
- מגישים בקעריות מרק נהדרות כאלה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
147.1
קק״ל
1764.6
קק״ל
פחמימות
16.7
גרם
201.0
גרם
שומן
1.0
גרם
12.3
גרם
נתרן
295.5
מ״ג
3545.8
מ״ג
חלבון
6.5
גרם
77.6
גרם
סיבים תזונתיים
14.1
גרם
169.1
גרם
שומן רווי
0.5
גרם
6.3
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
339.1
מ״ג
4069.7
מ״ג
ברזל
2.5
מ״ג
29.8
מ״ג
אשלגן
2279.1
מ״ג
27349.1
מ״ג
אבץ
1.1
מ״ג
13.1
מ״ג
תגובה אחת
נראה טוב, אין כמו מרק טוב בחורף קר 🙂