נודלס עם ירקות שמכינים צ’יק צ’אק

פתרון מהיר ופשוט לארוחת צהריים או ערב שחביבה במיוחד על ילדים - נודלס עם ירקות שמכינים בקלי קלות. מנה צמחונית נהדרת גם לאירוח בסגנון אסייתי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

מוקפץ

  • 1 חבילה פסטה ספגטי
  • 1 בצל בינוני
  • 4 שיני שום
  • 1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
  • 1 גזר בינוני
  • 1 פלפל אדום בינוני
  • 1 תרסיס שמן קנולה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
  • 1 כף סילאן

הגשה

  • 1 כף שומשום
  • 2 גבעולי בצל ירוק

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות. קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים אותם.
  3. קולפים את הגזר וחותכים אותו ואת הגמבה למקלות דקים. חותכים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
  4. משמנים מחבת רחבה בעזרת תרסיס שמן ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות.
  5. מוסיפים את הגזר והפלפל וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים. במידת הצורך מפעם לפעם מתיזים עוד קצת תרסיס שמן.
  6. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן ומלח ופלפל (אם יש צורך) ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
  8. מניחים את המנה בצלחת, מפזרים מעל את השומשום והבצל הירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 738.6 קק״ל 2215.8 קק״ל
פחמימות 141.2 גרם 423.5 גרם
שומן 6.0 גרם 17.9 גרם
נתרן 794.9 מ״ג 2384.8 מ״ג
חלבון 24.9 גרם 74.6 גרם
סיבים תזונתיים 9.5 גרם 28.6 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 132.5 מ״ג 397.6 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 11.4 מ״ג
אשלגן 902.1 מ״ג 2706.3 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 8.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody