סלט ירקות קצוץ עם גרנולה מלוחה

בפעם הבאה שאתם מכינים סלט ירקות קצוץ דק דק, תוסיפו לו גרנולה ביתית, טעימה ובריאה, בתיבול עדין של זעתר ושדרגו את כך כל הארוחה
בפעם הבאה שאתם מכינים סלט ירקות קצוץ דק דק, תוסיפו לו גרנולה ביתית, טעימה ובריאה, בתיבול עדין של זעתר ושדרגו את כך כל הארוחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 334.4 קק״ל 1337.8 קק״ל
    פחמימות 21.1 גרם 84.3 גרם
    שומן 14.5 גרם 58.0 גרם
    נתרן 1193.3 מ״ג 4773.1 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 30.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.5 מ״ג 474.0 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.3 מ״ג
    אשלגן 673.0 מ״ג 2692.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 334.4 קק״ל 1337.8 קק״ל
    פחמימות 21.1 גרם 84.3 גרם
    שומן 14.5 גרם 58.0 גרם
    נתרן 1193.3 מ״ג 4773.1 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 30.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.5 מ״ג 474.0 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.3 מ״ג
    אשלגן 673.0 מ״ג 2692.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

2 כוסות גרנולה מלוחה

סלט


אופן הכנה

  1. מכינים את הגרנולה: מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה נמוכה-בינונית, מוסיפים את חומרי הגרנולה ומטגנים על להבה בינונית 4-3 דקות, תוך כדי בחישה מתמדת, עד הזהבה.
  2. מסירים מהלהבה ומצננים היטב.
  3. שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.
  4. מכינים את הסלט ומגישים: חותכים את עגבניות, מלפפונים ופלפלים לקוביות בגודל של 1/2 ס”מ.
  5. קוצצים דק בצל סגול, פטרוזיליה ונענע.
  6. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מפזרים מעל 1/2 גרנולה מלוחה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירקות קצוץ עם גרנולה מלוחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות