סלט סלק ברוטב סויה ובלסמי עם גבינת עיזים או מוצרלה

סלט סלק שנאפה ארוכות בתנור, עם רוטב סויה, חומץ בלסמי וטימין שמגישים עם כדורי בייבי מוצרלה רעננים. סלט טעים, ארומטי ויפייפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את הסלקים לרבעים.
  3. מניחים את הסלקים בסיר (שיכול להיכנס לתנור), יוצקים מעל שמן זית, רוטב סויה וחומץ בלסמי, מניחים ענף תימין ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר.
  4. אופים כשעה ורבע, עד שהסלקים רכים מאוד.
  5. מסדרים את הסלקים בצלחת הגשה. חותכים את גבינת העיזים או את המוצרלה מניחים על הסלקים.
  6. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 145.4 קק״ל 581.7 קק״ל
פחמימות 8.5 גרם 33.8 גרם
שומן 10.8 גרם 43.1 גרם
נתרן 500.5 מ״ג 2002.1 מ״ג
חלבון 2.2 גרם 8.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 22.0 מ״ג 87.9 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 372.9 מ״ג 1491.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody