סלט סלק ברוטב סויה ובלסמי עם גבינת עיזים או מוצרלה

סלט סלק שנאפה ארוכות בתנור, עם רוטב סויה, חומץ בלסמי וטימין שמגישים עם כדורי בייבי מוצרלה רעננים. סלט טעים, ארומטי ויפייפה
סלט סלק שנאפה ארוכות בתנור, עם רוטב סויה, חומץ בלסמי וטימין שמגישים עם כדורי בייבי מוצרלה רעננים. סלט טעים, ארומטי ויפייפה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.6 קק״ל 478.2 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 34.5 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.1 גרם
    נתרן 510.7 מ״ג 2042.7 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 8.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 87.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 372.9 מ״ג 1491.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.6 קק״ל 478.2 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 34.5 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.1 גרם
    נתרן 510.7 מ״ג 2042.7 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 8.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 87.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 372.9 מ״ג 1491.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את הסלקים לרבעים.
  3. מניחים את הסלקים בסיר (שיכול להיכנס לתנור), יוצקים מעל שמן זית, רוטב סויה וחומץ בלסמי, מניחים ענף תימין ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר.
  4. אופים כשעה ורבע, עד שהסלקים רכים מאוד.
  5. מסדרים את הסלקים בצלחת הגשה. חותכים את גבינת העיזים או את המוצרלה מניחים על הסלקים.
  6. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט סלק ברוטב סויה ובלסמי עם גבינת עיזים או מוצרלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות