סלט עוף וקוסקוס עם המון עשבי תיבול של תמרה אהרוני
תמרה אהרוני מלמדת אתכם להכין סלט עוף וקוסקוס שהוא ארוחה שלמה. מוסיפים לסלט המון ירקות קצוצים ומתבלים בשפע של שמן זית ולימון, ויש לכם ארוחת צהריים נפלאה
תמרה אהרוני מלמדת אתכם להכין סלט עוף וקוסקוס שהוא ארוחה שלמה. מוסיפים לסלט המון ירקות קצוצים ומתבלים בשפע של שמן זית ולימון, ויש לכם ארוחת צהריים נפלאה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 879.9 קק״ל 1759.7 קק״לפחמימות 75.1 גרם 150.1 גרםשומן 36.1 גרם 72.1 גרםנתרן 831.3 מ״ג 1662.6 מ״גחלבון 57.7 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 13.4 גרם 26.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 11.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 180.4 מ״ג 360.8 מ״גברזל 6.1 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 1231.6 מ״ג 2463.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות880
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 879.9 קק״ל 1759.7 קק״לפחמימות 75.1 גרם 150.1 גרםשומן 36.1 גרם 72.1 גרםנתרן 831.3 מ״ג 1662.6 מ״גחלבון 57.7 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 13.4 גרם 26.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 11.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 180.4 מ״ג 360.8 מ״גברזל 6.1 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 1231.6 מ״ג 2463.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 880 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 כוס קוסקוס דק
-
1 כוס כוסברה
-
1 כוס פטרוזיליה
-
1 כוס נענע
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 עגבנייה גדולה
-
1 אבוקדו בינוני
-
3 כפות שמן זית
-
3 עלי מרווה
-
300 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 חופן גרגירי רימון
אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים את כל הירקות לקוביות. חותכים את חזה העוף לקוביות.
- שמים את כל הירקות בקערה גדולה, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. משאירים בצד.
- מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את עלי המרווה. מוסיפים את העוף ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהוא מזהיב קלות מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים.
- מוסיפים למחבת את מיץ הלימון תוך כדי עירבוב ומזגגים בו את העוף היטב מכל הצדדים.
- מוסיפים את העוף לקערת הסלט. מערבבים ומתקנים את התיבול. מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים את כל הירקות לקוביות. חותכים את חזה העוף לקוביות.
- שמים את כל הירקות בקערה גדולה, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. משאירים בצד.
- מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את עלי המרווה. מוסיפים את העוף ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהוא מזהיב קלות מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים.
- מוסיפים למחבת את מיץ הלימון תוך כדי עירבוב ומזגגים בו את העוף היטב מכל הצדדים.
- מוסיפים את העוף לקערת הסלט. מערבבים ומתקנים את התיבול. מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן