סלט פירות צבעוני עם ג’ינג’ר מסוכר

מחפשים קינוח פרווה לארוחה הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין סלט פירות צבעוני עם טוויסט אסיאתי מטריף - מוסיפים לסלט סאקה וג'ינג'ר מסוכר
מחפשים קינוח פרווה לארוחה הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין סלט פירות צבעוני עם טוויסט אסיאתי מטריף - מוסיפים לסלט סאקה וג'ינג'ר מסוכר
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    32
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 32.1 קק״ל 128.3 קק״ל
    פחמימות 7.8 גרם 31.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.5 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 1.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.1 מ״ג 44.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 92.5 מ״ג 370.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    32
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 32.1 קק״ל 128.3 קק״ל
    פחמימות 7.8 גרם 31.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.5 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 1.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.1 מ״ג 44.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 92.5 מ״ג 370.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את התותים לרבעים.
  2. חותכים את האננס לקוביות קטנות וחוצים את הליצ’י.
  3. מפרידים את הענבים מהגבעולים.
  4. קולפים את הקיווי וחותכים לקוביות.
  5. בעזרת כפית פריזאית, יוצרים כדורי מלון.
  6. קוצצים דק את הג’ינג’ר המסוכר.
  7. מערבבים את כל הפירות בקערה גדולה, מוסיפים את הג’ינג’ר המסוכר ואת הסאקה, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד ההגשה.
  8. לפני ההגשה, מעטרים בעלי נענע ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פירות צבעוני עם ג’ינג’ר מסוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות