סלט פסטה עם עוף, בצל צרוב וירקות צבעוניים

מוזמנים לחברים ורוצים להרשים את כולם עם מנה צבעונית וקלילה? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סלט פסטה עם עוף, בצל צרוב ושפע ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות היצרן ומסננים. מוסיפים כפית שמן זית ומערבבים למניעת הידבקות.
  2. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים 30 שניות, מסננים ושומרים בצד.
  3. קולפים ופורסים את הבצלים הסגולים לפרוסות דקות.
  4. מחממים מחבת על אש גבוהה. מוסיפים את השמן זית, הבצל והתימין ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
  5. מוסיפים חומץ בלסמי, סוכר, מלח ופלפל שחור ומזגגים 2-3 דקות. מוציאים מהמחבת ושומרים בקערה בצד.
  6. לאותה מחבת מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת רצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משחים מעט והוא מוכן. מסירים מהאש.
  7. חותכים את עגבניות השרי וזיתי הקלמטה לחצאים, קוצצים דק את העגבניות המיובשות.
  8. קוצצים דק את הפלפל הירוק החריף ואת עלי הבזיליקום.
  9. שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב גדולה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
  10. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל צנוברים קלויים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 462.8 קק״ל 3702.4 קק״ל
פחמימות 204.5 גרם 1635.7 גרם
שומן 15.6 גרם 124.5 גרם
נתרן 497.3 מ״ג 3978.2 מ״ג
חלבון 8.6 גרם 69.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 13.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 18.0 מ״ג 144.3 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 211.3 מ״ג 1690.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody