סלט קיסר עם עוף שמכינים במהירות

איילת הירשמן מכינה סלט קיסר עם עוף שהוא ארוחה שלמה ומשביעה. מכינים את המנה ב-10 דקות ונהנים מארוחת צהריים או ערב קלה להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את האנשובי וכותשים את שיני השום.
  2. שמים בקערה את כל המרכיבים חוץ משמן הזית וטורפים במטרפה ידנית. מוסיפים את השמן וטורפים שוב עד שמתקבל רוטב במרקם אחיד.
  3. מכינים את הסלט: חותכים את העוף לרצועות ומתבלים במלח ופלפל שחור. מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף עד להזהבה.
  4. חותכים את ראש החסה ל-8 פלחים ומניחים על צלחת הגשה. מוסיפים את העוף, יוצקים את הרוטב ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 272.4 קק״ל 1089.7 קק״ל
פחמימות 5.7 גרם 22.6 גרם
שומן 20.1 גרם 80.5 גרם
נתרן 769.4 מ״ג 3077.7 מ״ג
חלבון 16.2 גרם 65.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 11.8 גרם
כולסטרול 38.0 מ״ג 152.0 מ״ג
סידן 40.9 מ״ג 163.4 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 322.4 מ״ג 1289.7 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody