סלט שורשים ועוף ברוטב בוטנים אסיאתי

סלט ירקות שורש מרענן וטעים עם עוף צלוי ועסיסי ברוטב בוטנים אסיאתי שהופך אותו לארוחה מלאה ובריאה. הוא טעים בטירוף גם קר וגם חם
סלט ירקות שורש מרענן וטעים עם עוף צלוי ועסיסי ברוטב בוטנים אסיאתי שהופך אותו לארוחה מלאה ובריאה. הוא טעים בטירוף גם קר וגם חם
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    411
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.3 קק״ל 1645.2 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 84.7 גרם
    שומן 24.1 גרם 96.2 גרם
    נתרן 1494.8 מ״ג 5979.3 מ״ג
    חלבון 24.6 גרם 98.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 18.5 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 81.7 מ״ג 326.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 1181.0 מ״ג 4723.9 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    411
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.3 קק״ל 1645.2 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 84.7 גרם
    שומן 24.1 גרם 96.2 גרם
    נתרן 1494.8 מ״ג 5979.3 מ״ג
    חלבון 24.6 גרם 98.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 18.5 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 81.7 מ״ג 326.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 1181.0 מ״ג 4723.9 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב

סלט


אופן הכנה

  1. בווק או מחבת מחממים את השמן.
  2. מוסיפים את הצ’ילי, הג’ינג’ר והשום ומטגנים כ-2-3 דק’ תוך עדי ערבוב.
  3. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי מעיכה והפרדה לפירורים. מבשלים עד שכל העוף מלבין.
  4. מוסיפים את הסויה ומטגנים כ-2 דק נוספות תוך כדי ערבוב בכף עץ.
  5. במעבד מזון או בקערית קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב עד שאחיד. אם לא משתמשים במעבד מזון יש לקצוץ דק את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי.
  6. בקערה גדולה שמים את הסלק, הגזר, הגמבה והמלפפונים.
  7. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
  8. עורמים מעל את הנענע והכוסברה ומערבבים.
  9. מוסיפים מעל הסלט את העוף הקצוץ ומגישים בקערה יפה לסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שורשים ועוף ברוטב בוטנים אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    חוה בירן

    האם ניתן להכין מראש חלק מהמרכיבים?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי חוה. אפשר להכין את הרוטב מראש ואת הסלט ביום ההגשה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות