סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון מעושן

תמרה אהרוני מכינה סלט תפוחי אדמה שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית ירוקה קראנצ'ית ונתחי סלמון מעושן שמוסיף המון טעם
תמרה אהרוני מכינה סלט תפוחי אדמה שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית ירוקה קראנצ'ית ונתחי סלמון מעושן שמוסיף המון טעם
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    274
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 274.1 קק״ל 822.2 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 97.5 גרם
    שומן 14.2 גרם 42.5 גרם
    נתרן 908.4 מ״ג 2725.3 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 95.9 מ״ג 287.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 737.7 מ״ג 2213.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    274
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 274.1 קק״ל 822.2 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 97.5 גרם
    שומן 14.2 גרם 42.5 גרם
    נתרן 908.4 מ״ג 2725.3 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 95.9 מ״ג 287.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 737.7 מ״ג 2213.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם מלח, עד שהם מתרככים.
  2. 3 דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה ומבשלים כ-3 דקות. מסננים.
  3. בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, תפוחי האדמה, השעועית והארוגולה.
  4. מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את שן השום.
  5. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מוסיפים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים.
  7. קוצצים את העירית ומקשטים בה את הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון מעושן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    שי גיסין

    תמונת נסיון

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! כל הכבוד!

    Avatar
    דנה בורשטיין

    המתכון כאן בכלל לא תואם את מה שהופיע בתכנית, שם שמו שמיר, טגנו את הסלמון במחבת עם רוטב מסוים… למה לא נצמדים למה שהיה בתכנית?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דנה! האם את בטוחה כי מדובר באותה עונה? לפעמיים אהרוני היו שתי עונות, מתכון זה הוא מהעונה ה-1. בעונה ה-2 היו מספר מתכונים של תפוחי אדמה וסלמון, ממליצה לבדוק גם אותם – אולי שם נמצא זה שאת מחפשת 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות