עוגיות במילוי קרם אוראו עם קצפת קינדר של רותם בן מויאל
10 דקות עבודה ותזכו במיליון מחמאות! היכונו להתאהב בקינוח מטריף שילדים הכי אוהבים, מבוגרים מתלקקים ואתם? עובדים 10 דקות ונחים. המתכון של רותם בן מויאל
10 דקות עבודה ותזכו במיליון מחמאות! היכונו להתאהב בקינוח מטריף שילדים הכי אוהבים, מבוגרים מתלקקים ואתם? עובדים 10 דקות ונחים. המתכון של רותם בן מויאל
- רותם בן מויאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.6 קק״ל 1115.5 קק״לפחמימות 15.8 גרם 158.0 גרםשומן 4.4 גרם 44.4 גרםנתרן 88.0 מ״ג 880.1 מ״גחלבון 2.3 גרם 22.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 5.5 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 27.6 מ״גסידן 30.7 מ״ג 306.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 40.9 מ״ג 409.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.6 קק״ל 1115.5 קק״לפחמימות 15.8 גרם 158.0 גרםשומן 4.4 גרם 44.4 גרםנתרן 88.0 מ״ג 880.1 מ״גחלבון 2.3 גרם 22.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 5.5 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 27.6 מ״גסידן 30.7 מ״ג 306.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 40.9 מ״ג 409.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
הקינוח שיוציא אתכם ההורים הכי טובים, המארחים המושלמים, הטבחים הכי הכי ו… להמשיך?
קינוח מנצח, אוראו, קינדר וקצפת ולקישוט תות. כל מה שהכי אוהבים במנה אחרונה אחת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה עוגיות אוראו
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 קרטוני שמנת מתוקה 38%
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כוס חלב 3%
-
5 כפות ממרח בטעם קינדר בואנו חלב
-
5 כפות ממרח בטעם אוראו
קישוט
-
1 סלסילה תותיםפרוסים
אופן הכנה
- מקציפים היטב את השמנת, אינסטנט פודינג, סוכר וחלב במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת יציבה במרקם אחיד וחלק.
- מוסיפים לקצפת 5 כפות ממרח קינד ומקפלים בעזרת לקקן בעדינות עד שהקצפת וממרח הקינדר נטמעים זה בזו ונוצרת קצפת הומוגנית.
- מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כ- 5 דק’.
- בינתיים, מסירים את הקרם מעוגיות האוראו - מפרידים את “סנדוויץ” העוגיות ובעזרת סכין לא חדה מגרדים את הקרם.
- לוקחים תחתית אוראו ריקה ומזלפים בעזרת שק זילוף את ממרח האוראו (אפשר גם לקחת מעט עם כפית ולהניח במרכז התחתית) לוקחים תחתית נוספת, מצמידים ויוצרים “סנדוויץ'” חדש.
- מסדרים בשורה את כל העוגיות, מזלפים מעל כל עוגייה בנדיבות מקצפת הקינדר שהכנו מראש ומקשטים בפרוסת תות.
אופן הכנה
- מקציפים היטב את השמנת, אינסטנט פודינג, סוכר וחלב במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת יציבה במרקם אחיד וחלק.
- מוסיפים לקצפת 5 כפות ממרח קינד ומקפלים בעזרת לקקן בעדינות עד שהקצפת וממרח הקינדר נטמעים זה בזו ונוצרת קצפת הומוגנית.
- מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כ- 5 דק’.
- בינתיים, מסירים את הקרם מעוגיות האוראו - מפרידים את “סנדוויץ” העוגיות ובעזרת סכין לא חדה מגרדים את הקרם.
- לוקחים תחתית אוראו ריקה ומזלפים בעזרת שק זילוף את ממרח האוראו (אפשר גם לקחת מעט עם כפית ולהניח במרכז התחתית) לוקחים תחתית נוספת, מצמידים ויוצרים “סנדוויץ'” חדש.
- מסדרים בשורה את כל העוגיות, מזלפים מעל כל עוגייה בנדיבות מקצפת הקינדר שהכנו מראש ומקשטים בפרוסת תות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן