עוגת תפוחים עם קרם שקדים

אוהבים עוגות תפוחים? גם אנחנו! איילת הירשמן מכינה עוגת תפוחים עם קרם שקדים שכולם יבקשו ממנה עוד פרוסה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

תבנית טארט 22 ס"מ

עוגה

קרם שקדים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. משמנים את התבנית בשמן או מרפדים אותה בנייר אפייה ומשמנים בשמן.
  3. מכינים את העוגה: שמים בקערה גדולה את השמן ואת הסוכר ומערבבים במטרפה ידנית עד שהם מתאחדים למרקם אחיד.
  4. מוסיפים את הקמח, הקינמון הטחון והמלח ומערבבים היטב עם כף עץ, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  5. מוסיפים את רסק התפוחים ומערבבים לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית ומיישרים את העיסה לגובה אחיד.
  6. אופים בתנור החם 30-35 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא כשעליו מעט פירורים. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. מכינים את הקרם: יוצקים את המים הרותחים לסיר ומניחים על הכיריים בלי להדליק את הלהבה. מוסיפים את שקיקי התה ומשהים במשך 10 דקות.
  8. מוציאים את השקיקים מהמים ומוסיפים את הסוכר. מערבבים. מחממים את הסיר על להבה בינונית 7-5 דקות ומערבבים מדי פעם.
  9. מכבים את הלהבה ומוסיפים את החמאה. מכבים את הלהבה ומצננים. מעבירים למקרר כדי שהקרם יתייצב לחצי שעה לפחות.
  10. מורחים את הקרם על העוגה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3909.4 קק״ל 3909.4 קק״ל
פחמימות 476.5 גרם 476.5 גרם
שומן 224.4 גרם 224.4 גרם
נתרן 2977.3 מ״ג 2977.3 מ״ג
חלבון 19.5 גרם 19.5 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 4.5 גרם
שומן רווי 106.5 גרם 106.5 גרם
כולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 91.5 מ״ג 91.5 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
אשלגן 513.4 מ״ג 513.4 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar