עוף פופקורן: קריספי וחמוץ מתוק כמו שכולם אוהבים!

רון יוחננוב מכין עוף חמוץ מתוק קלאסי שכולם אוהבים! נתחי עוף מטוגנים בציפוי טמפורה פריך ועטופים ברוטב צ'ילי מתוק, לימון, שום וצ'ילי חריף שמוגשים לצד אורז לבן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוף

בלילת טמפורה

רוטב

אופן הכנה

  1. חותכים פילה העוף לקוביות גסות .
  2. בקערה, מערבבים את המצרכים לטמפורה. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
  3. מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את קוביות העוף בציפוי הבלילה ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  4. במחבת מחממים את הרוטב צ’ילי עם המיץ לימון, מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
  5. מגישים לצד אורז לבן.

    עוף חמוץ מתוק. צילום: רון יוחננוב
    עוף חמוץ מתוק. צילום: רון יוחננוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 578.0 קק״ל 1156.0 קק״ל
פחמימות 67.1 גרם 134.1 גרם
שומן 6.8 גרם 13.6 גרם
נתרן 1901.3 מ״ג 3802.7 מ״ג
חלבון 58.2 גרם 116.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 5.9 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרם
כולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״ג
סידן 61.9 מ״ג 123.8 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 1037.7 מ״ג 2075.5 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    רונית טקו

    האם אפשר עם נתחי חזה עוף?

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody