פאייה עוף ופלפלים לכל המשפחה!

במיוחד לימים חורפיים המתכון הזה נולד - מתכון מושלם לפאייה עוף ופלפלים צבעוניים עם אפונה ירוקה, מבושלים עם אורז עגול בתנור, מנה שיש בה הכל!
במיוחד לימים חורפיים המתכון הזה נולד - מתכון מושלם לפאייה עוף ופלפלים צבעוניים עם אפונה ירוקה, מבושלים עם אורז עגול בתנור, מנה שיש בה הכל!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.8 קק״ל 1283.3 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 142.0 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.7 גרם
    נתרן 188.4 מ״ג 753.7 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 155.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 653.0 מ״ג 2611.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.8 קק״ל 1283.3 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 142.0 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.7 גרם
    נתרן 188.4 מ״ג 753.7 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 155.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 653.0 מ״ג 2611.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים על הכיריים את הציר עם כורכום. שומרים חם.
  2. מחממים סוטאז׳ עם 2-3 כפות שמן זית מטגנים את שוקי העוף 8-5 דקות או עד שהן זהובות יפה מכל הצדדים. אם משתמשים בנקניקיות, משחימים גם אותן. מוציאים מהסיר.
  3. מוסיפים לסיר 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל 5 דקות להזהבה.
  4. מוסיפים קוביות פלפלים, מטגנים 2 דקות ומוסיפים שום, צ’ילי ועגבניות ומטגנים יחד.
  5. מוסיפים אורז, מטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות ומוסיפים את נתחי העוף, יוצקים את הציר החם, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי חלקי 12-10 דקות.
  7. מחממים תנור לחום של 220 מעלות, חום עליון בלבד.
  8. מוסיפים אפונה ומבשלים עוד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים, העוף עשוי והאורז רך.
  9. בשלב הזה מעבירים לתנור למכת חום של 10 דקות לקבלת מעטה פריך ושחום.
  10. מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים חם.
    פאייה עוף ופלפלים. צילום: נמרוד סונדרס
    פאייה עוף ופלפלים. צילום: נמרוד סונדרס

    פאייה עוף מושלמת, בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס
    פאייה עוף מושלמת, בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאייה עוף ופלפלים לכל המשפחה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    מזל הודיה יעיש

    במה אפשר להחליף את הציר עוף?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את ציר העוף ב-2 כוסות מים רותחים + 2 כפות אבקת מרק עוף.

    Avatar
    לימור קלר

    יצא מדהים. לא האמנתי עד כמה. משריינת כמנה לחג

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה יופי! חג שמח 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות