רקע סימנס

פאייה עוף ופלפלים לכל המשפחה!

במיוחד לימים חורפיים המתכון הזה נולד - מתכון מושלם לפאייה עוף ופלפלים צבעוניים עם אפונה ירוקה, מבושלים עם אורז עגול בתנור, מנה שיש בה הכל!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים על הכיריים את הציר עם כורכום. שומרים חם.
  2. מחממים סוטאז׳ עם 2-3 כפות שמן זית מטגנים את שוקי העוף 8-5 דקות או עד שהן זהובות יפה מכל הצדדים. אם משתמשים בנקניקיות, משחימים גם אותן. מוציאים מהסיר.
  3. מוסיפים לסיר 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל 5 דקות להזהבה.
  4. מוסיפים קוביות פלפלים, מטגנים 2 דקות ומוסיפים שום, צ’ילי ועגבניות ומטגנים יחד.
  5. מוסיפים אורז, מטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות ומוסיפים את נתחי העוף, יוצקים את הציר החם, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי חלקי 12-10 דקות.
  7. מחממים תנור לחום של 220 מעלות, חום עליון בלבד.
  8. מוסיפים אפונה ומבשלים עוד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים, העוף עשוי והאורז רך.
  9. בשלב הזה מעבירים לתנור למכת חום של 10 דקות לקבלת מעטה פריך ושחום.
  10. מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים חם.
    פאייה עוף ופלפלים. צילום: נמרוד סונדרס
    פאייה עוף ופלפלים. צילום: נמרוד סונדרס

    פאייה עוף מושלמת, בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס
    פאייה עוף מושלמת, בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 320.8 קק״ל 1283.3 קק״ל
פחמימות 35.5 גרם 142.0 גרם
שומן 14.2 גרם 56.7 גרם
נתרן 188.4 מ״ג 753.7 מ״ג
חלבון 8.2 גרם 32.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.1 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
סידן 48.4 מ״ג 193.8 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 6.8 מ״ג
אשלגן 674.0 מ״ג 2696.1 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רוסלנה

    פאייה זה אוכל נהדר!!! אפשר להכין גם עם פירות ים

    Avatar
    עדין

    פאייה זה תבשיל מצויין לארוחה לכל המשפחה