קייזרשמרן – פנקייק גבינה עם דובדבנים

גם באוסטריה היה פנקייק! אודי ואושר עם מתכון משגע של קייזרשמרן, פנקייק גבינה מזרח אירופי עם רוטב דובדבנים משגע
גם באוסטריה היה פנקייק! אודי ואושר עם מתכון משגע של קייזרשמרן, פנקייק גבינה מזרח אירופי עם רוטב דובדבנים משגע
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1927
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1927.3 קק״ל 3854.5 קק״ל
    פחמימות 208.5 גרם 417.1 גרם
    שומן 105.4 גרם 210.9 גרם
    נתרן 1789.9 מ״ג 3579.8 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 49.6 גרם
    שומן רווי 132.3 גרם 264.7 גרם
    כולסטרול 343.8 מ״ג 687.6 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 166.6 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 677.8 מ״ג 1355.6 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1927
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1927.3 קק״ל 3854.5 קק״ל
    פחמימות 208.5 גרם 417.1 גרם
    שומן 105.4 גרם 210.9 גרם
    נתרן 1789.9 מ״ג 3579.8 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 49.6 גרם
    שומן רווי 132.3 גרם 264.7 גרם
    כולסטרול 343.8 מ״ג 687.6 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 166.6 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 677.8 מ״ג 1355.6 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת פנקייק

סירופ דובדבנים חמוצים

סוכר וקינמון

הגשה


אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. מערבבים יחד את אבקת הסוכר והקינמון.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח והשמנת בתנועות איטיות. מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. בקערה נפרדת מקציפים בעזרת מטרפה ידנית את החלבונים, המלח והסוכר לכדי קציפה אוורירית ויציבה.
  4. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה, מתחילים עם 1/3 מהחלבונים, מערבבים ואז מקפלים את 2/3 הנותרים.
  5. מחממים את החמאה במחבת, יוצקים פנימה את הבלילה ומטגנים על להבה בינונית עד שהחלק התחתון של ה”פנקייק” שחום. מעבירים את ה”פנקייק” החצי אפוי לצלחת, הופכים ומחזירים למחבת (עם הצד הלא מטוגן כלפי מטה). כאשר החלק התחתון השחים, חותכים את ה”פנקייק” העבה שנוצר שתי וערב ומוסיפים מעט חמאה. ממשיכים לטגן עד שכל הצדדים שחומים. מכבים את האש.
  6. מכינים את הסירופ: מעבירים את תכולת הצנצנת והסוכר לסיר קטן ומבשלים 30 דקות עד שהנוזל מקבל מרקם סמיך של סירופ.
  7. מעבירים את הקייזרשמאן לצלחת הגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר קינמון, ומגישים לצד סירופ הדובדבנים וקרם פרש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קייזרשמרן – פנקייק גבינה עם דובדבנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות