קרמבו ביתי בציפוי שוקולד וסוכריות

תמיד חלמתם להכין קרמבו ביתי לגמרי לבד ולא ידעתם איך? בואו תראו כמה זה קל! משתמשים בעוגיות חמאה מוכנות, מזלפים מרנג ומצפים במלא שוקולד וסוכריות
תמיד חלמתם להכין קרמבו ביתי לגמרי לבד ולא ידעתם איך? בואו תראו כמה זה קל! משתמשים בעוגיות חמאה מוכנות, מזלפים מרנג ומצפים במלא שוקולד וסוכריות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.7 קק״ל 2971.8 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 434.5 גרם
    שומן 10.5 גרם 126.5 גרם
    נתרן 22.5 מ״ג 270.5 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 30.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 41.9 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 361.5 מ״ג
    סידן 17.0 מ״ג 203.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 125.3 מ״ג 1503.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.7 קק״ל 2971.8 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 434.5 גרם
    שומן 10.5 גרם 126.5 גרם
    נתרן 22.5 מ״ג 270.5 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 30.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 41.9 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 361.5 מ״ג
    סידן 17.0 מ״ג 203.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 125.3 מ״ג 1503.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את החלבונים בקערת מיקסר נקייה לגמרי משומן, עם וו הקצפה, ועוברים להכין את הסירופ.
  2. בסיר קטן שמים סוכר ומים ומרתיחים על אש בינונית. כשהסירופ מגיע ל-111 מעלות מתחילים להקציף את החלבונים במהירות גבוהה. 
  3. כשהסירופ מגיע ל-118 מעלות מורידים מהאש ומזלפים, לאט ובזרם דק, לתוך החלבונים בזמן ההקצפה שלהם. 
  4. מקציפים במשך 10 דקות עד שנוצר קצף לבן, בוהק ויציב. 
  5. מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות תלוליות של מרנג.
    מזלפים את המרנג על עוגיות החמאה (צילום: אפיק גבאי)
    מזלפים את המרנג על עוגיות החמאה (צילום: אפיק גבאי)

     

  6. מעבירים למקפיא לשעה וחצי לפחות. 
  7. ממיסים את השוקולד במיקרו עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. 
  8. מעבירים לכוס שהחלק העליון שלה רחב מרוחב הקרמבו. 
  9. טובלים את הקרמבו, כשהוא הפוך, בתוך השוקולד המומס וממתינים שכל עודפי השוקולד יפלו חזרה לכוס. אם רוצים לקשט בסוכריות זה הזמן.
    טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס (צילום: אפיק גבאי)
    טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס (צילום: אפיק גבאי)

     

  10. מחזירים למקפיא, עדיף בתוך קופסה, ושומרים עד שרוצים לאכול (אין בעיה לשמור גם במקרר).

 

הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי

הערות

  • ואם אין מדחום? קודם כל מומלץ לרכוש, זה עולה 100 שקלים בערך ושווה כל שקל. עוד אופציה, פחות מדויקת אבל עדיין עובדת, היא להרתיח את הסוכר והמים במשך 10 דקות בערך עד שהסירופ מסמיך והבועות צפופות יותר. זה בערך הזמן להוריד מהאש ולזלף לתוך החלבונים.
  • אפשר לצפות את הקרמבו גם בשוקולד חלב
  • לטעם וניל מוסיפים למרנג, כמה שניות לפני תום ההקצפה, כפית תמצית וניל איכותית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו ביתי בציפוי שוקולד וסוכריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    סימה וקנין-משה

    נתתם לי רעיון מעולה לפסח.. את העוגיות חמאה אחליף בעוגיות של פסח

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות