רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות

מה עושים כשרוצים לתקתק ארוחת ערב מרשימה בקלי קלות? פשוט מאוד! מכינים רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות של דורית טלאור וקוצרים מלא מחמאות
מה עושים כשרוצים לתקתק ארוחת ערב מרשימה בקלי קלות? פשוט מאוד! מכינים רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות של דורית טלאור וקוצרים מלא מחמאות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    391
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 391.0 קק״ל 1564.1 קק״ל
    פחמימות 31.0 גרם 124.1 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.7 גרם
    נתרן 1052.0 מ״ג 4207.9 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 38.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סידן 145.2 מ״ג 580.9 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 509.2 מ״ג 2036.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    391
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 391.0 קק״ל 1564.1 קק״ל
    פחמימות 31.0 גרם 124.1 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.7 גרם
    נתרן 1052.0 מ״ג 4207.9 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 38.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סידן 145.2 מ״ג 580.9 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 509.2 מ״ג 2036.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר גדול עם שפע מים וכפית מלח. כשהמים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומבשלים עד שהרביולי צפים. מסננים ושומרים בצד.
  2. קוצצים דק את הבצל.
  3. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא שקוף.
  4. חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר. מערבבים ומטגנים חמש דקות.
  5. מוסיפים את התרד ומטגנים חמש דקות.
  6. מוסיפים את השמנת ומערבבים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים חמש דקות.
  7. מוסיפים את הרביולי המבושלים לסיר הרוטב ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס.

 

מתכון: דורית טלאור
המתכון בשיתוף רמי לוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר לוותר על התרד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות