כמו לאפה, רק בסטייל – רולים של טורטיות עם רצועות בקר

מנה שכייף לאכול וכייף גם להכין עם הילדים! רולים של טורטיות מגולגלות עם רצועות בשר בקר, טריאקי, כוסברה, בצל ומלפפון. מנה מושלמת לארוחת צהריים או ערב מהירה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל, השום, הג’ינג’ר והצ’ילי, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את רצועות הבקר, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר מתחיל להחליף את צבעו. ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
  3. מוסיפים את הסויה, הטריאקי, החומץ, הפלפל והקינמון ומערבבים היטב. ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות, עד שהבשר רך וכל הטעמים מתאחדים. טועמים ובמידת הצורך מתקנים את הטיבול.
  4. מרכיבים את הרולים: פורסים טורטייה על משטח העבודה ומורחים במרכז מעט רוטב טריאקי. שמים מעליו בנדיבות את רצועות הבקר, פרוסות בצל, מלפפון ועלי כוסברה ומגלגלים לרול.
  5. מגישים רולים שלמים או חותכים חצי-חצי.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 359.6 קק״ל 1438.2 קק״ל
פחמימות 11.5 גרם 46.1 גרם
שומן 25.8 גרם 103.3 גרם
נתרן 794.5 מ״ג 3178.1 מ״ג
חלבון 26.4 גרם 105.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרם
שומן רווי 11.2 גרם 44.7 גרם
כולסטרול 92.5 מ״ג 370.0 מ״ג
סידן 50.0 מ״ג 200.0 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
אשלגן 532.8 מ״ג 2131.1 מ״ג
אבץ 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody