שקשוקה טונה עם אריסה של משה שגב

מי לא אוהב שקשוקה? השף משה שגב משדרג את המנה הפופולארית והאהובה ומכין שקשוקה טונה עם אריסה. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום. חותכים את העגבניה לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול. סוחטים את הלימון.
  2. מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים שום, אריסה וטונה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את שני סוגי העגבניות והפפריקה, מערבבים וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות, או עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר.
  4. מתבלים, מוסיפים את עשבי התיבול ומיץ לימון ומערבבים.
  5. שוברים את הביצים לתוך הרוטב הרותח, מכסים ומבשלים 10 דקות.
  6. מגישים עם חלה או לחם בצד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 375.9 קק״ל 1503.7 קק״ל
פחמימות 18.3 גרם 73.1 גרם
שומן 26.9 גרם 107.5 גרם
נתרן 1243.0 מ״ג 4972.2 מ״ג
חלבון 18.4 גרם 73.7 גרם
סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
שומן רווי 5.3 גרם 21.3 גרם
כולסטרול 444.2 מ״ג 1776.6 מ״ג
סידן 209.6 מ״ג 838.5 מ״ג
ברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
אשלגן 1264.3 מ״ג 5057.4 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody