סנו רקע

טריק להכנת קובה בורגול מטוגנת בקלות

כבר לא צריך לחשוש מלהכין קובה בורגול! בזכות שימוש בניילון נצמד יהיה לכם הרבה יותר קל לקבב וליצור את הצורה של הקובה. בתאבון
כבר לא צריך לחשוש מלהכין קובה בורגול! בזכות שימוש בניילון נצמד יהיה לכם הרבה יותר קל לקבב וליצור את הצורה של הקובה. בתאבון
  • עדי מרום
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.6 קק״ל 3440.5 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 269.2 גרם
    שומן 7.8 גרם 193.9 גרם
    נתרן 296.9 מ״ג 7423.1 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 179.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 34.5 גרם
    כולסטרול 18.2 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 13.8 מ״ג 345.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 29.6 מ״ג
    אשלגן 124.9 מ״ג 3121.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 43.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.6 קק״ל 3440.5 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 269.2 גרם
    שומן 7.8 גרם 193.9 גרם
    נתרן 296.9 מ״ג 7423.1 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 179.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 34.5 גרם
    כולסטרול 18.2 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 13.8 מ״ג 345.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 29.6 מ״ג
    אשלגן 124.9 מ״ג 3121.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 43.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
24 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את המעטפת: מתחילים בהשרייה של בורגול עם מים פושרים עד כיסוי מלא כ-30 דקות.
  2. מסננים היטב את הבורגול ומניחים בקערה, יחד עם סולת, קמח, שמן ותבלינים.
  3. לשים בעזרת כפות הידיים את המעטפת עד קבלת בצק אחיד, מכסים ומניחים כחצי שעה-שעה למנוחה.
  4. בינתיים מכינים את המילוי: במחבת עם 2-3 כפות שמן זית מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים בשר טחון ומפרקים אותו בעזרת כף עץ, מוסיפים צנוברים ואת שאר התבלינים וממשיכים לטגן עד שהנוזלים התאדו.
  5. מורידים מהאש ומעבירים את תערובת הבשר למסננת כדי שכל הנוזלים שנשארו בבשר יצאו, מקררים את הבשר במשך כחצי שעה עד שמגיע לטמפרטורת החדר.
  6. לאחר שהבצק נח והבשר התקרר מתחילים במילוי- בעזרת ניילון נצמד סנו סושי מגלגלים את הקובות בצורה קלה יותר, חותכים חתיכה של ניילון נצמד ומניחים על משטח העבודה, מעל מניחים כדור בצק של בורגול ומשטחים לצורת אליפסה, מעל מניחים כף גדושה ממלית הבשר ובעזרת הניילון מהדקים ומגלגלים בעדינות, לאחר שגלגלנו וסגרנו את הניילון לוחצים על הקובה כדי להוציא לה את האוויר, מחלצים את הניילון הנצמד ומתקנים מעט את הצורה, כך ממשיכים עם שאר הקובות.
    קובה בורגול3
    ממלאים את המעטפת במילוי וסוגרים עם ניילון נצמד. צילום: עדי מרום

    קובה בורגול2
    מסובבים ומהדקים. צילום: עדי מרום

  7. מטגנים את הקובה: מחממים סיר עם שמן עמוק (מומלץ טמפרטורה של 170 מעלות) וכשהשמן חם מכניסים את הקובות לטיגון של 4 דקות עד להזהבה, מוציאים לקערה מרופדת במגבת פלא סנו סושי ונצנן בחוץ.
  8. את הקובות מגישים עם טחינה בצד וזה הכל, תהנו!
קובה בורגול
קובה בורגול. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, שמחים שנהנית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות