-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2318.8 קק״ל 9275.3 קק״לפחמימות 15.2 גרם 60.7 גרםשומן 251.1 גרם 1004.4 גרםנתרן 596.1 מ״ג 2384.6 מ״גחלבון 7.5 גרם 30.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 17.7 גרם 70.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 66.9 מ״ג 267.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 774.7 מ״ג 3098.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2319
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2318.8 קק״ל 9275.3 קק״לפחמימות 15.2 גרם 60.7 גרםשומן 251.1 גרם 1004.4 גרםנתרן 596.1 מ״ג 2384.6 מ״גחלבון 7.5 גרם 30.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 17.7 גרם 70.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 66.9 מ״ג 267.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 774.7 מ״ג 3098.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2319 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות בטמפורה
-
1 חבילה קמח טמפורהמזרח מערב
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים
-
1 כרובית קטנהמפורקת לפרחים
-
1 זוקיני ירוק גדולחתוך לפרוסות בינוניות
-
1 חבילה פלפלונים צבעוניים
-
1 ליטר שמן קנולהלטיגון עמוק
מטבל
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריףמזרח מערב
-
1 כפית חומץ אורזמזרח מערב
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 שן שוםכתושה
אופן הכנה
- מכינים את בלילת הטמפורה ע״פ ההוראות שעל האריזה.
- מחממים את השמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע ל-190 מעלות. אם אין מד חום, בודקים עם קיסם עץ: כשמכניסים אותו לשמן, אמורות להיווצר סביבו בועיות קטנות.
- חולטים את הירקות במים רותחים לכמה דקות ומסננים.
- טובלים כל ירק בטמפורה ומנערים קלות את העודפים.
- מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את המטבל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
- שמים את הירקות בטמפורה על צלחת הגשה ומגישים עם המטבל בצד.
אופן הכנה
- מכינים את בלילת הטמפורה ע״פ ההוראות שעל האריזה.
- מחממים את השמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע ל-190 מעלות. אם אין מד חום, בודקים עם קיסם עץ: כשמכניסים אותו לשמן, אמורות להיווצר סביבו בועיות קטנות.
- חולטים את הירקות במים רותחים לכמה דקות ומסננים.
- טובלים כל ירק בטמפורה ומנערים קלות את העודפים.
- מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את המטבל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
- שמים את הירקות בטמפורה על צלחת הגשה ומגישים עם המטבל בצד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן